Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sorki znowu napisałam Wasze imiona z małej litery wybaczcie 🙂nie jestem zbyt dobra z ortografi ale mam bzika na punkcie pisowni ...i jak sie pomyle na klawiaturze to zaraz mam wrazenie ze se pomyslicie ze Was lekcewarze.... 🙂a tak nie jest tak ze przepraszam 🙂

• Mamusia
Marta ja to jestem przerazona jak bedzie lato..mam nadzieje ze niebedzie wielkich upałów bo wtedy zycze nam powodzenia z domu nie wyjde jak kret bede siedziec 🙂własnie z moja Marta przechodziłam lato ale wtedy az tak nie grzało i niebyło upałów wiecej deszczu i słonca znisłam rewelacyjnie a teraz mam czutke ze bedzie sahara 😞

• Mamusia
Hej dziewczyny miłej niedzieli zyczę aha mamy nową koleżanke Basię mamusię kilku miesiecznej Lenki wczoraj ładnie Ja powitałam w naszym imieniu ale posty niestety wcięło 🙂Basiu czekamy az znowu się do Nas odezwiesz 🙂 co tam u Was? Buziaki cudaki 😘 😘 😘

• Mamusia
witam, nie wiem czy dobrze trafilam - czyzby to forum dla mamusi pazdziernikowych? jesli tak to spodziewam sie malenstwa na 23 pazdziernika 🙂 i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. pozdrwaiam wszystkie miamusie te przyszle i te które cieszą się juz wspolnymi chwilamia ze swoimi dzidziusiami 🙂

• Mamusia
witajcie! wlasnie mam chwilke dla siebie to pomyslalam, ze zagladne co dzis nowego, moze jakas nowa forumowiczka jak ja zapisala sie 🙂? i chyba mialam nosa 😆
Gosiu, na gardlo metoda to plucz kilka razy dziennie woda z sola. nie smakuje to najlepiej, ale pomaga.