Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Brr, ależ zimno dzisiaj.. 🥴 W nocy taka wichura była, ze jak zawiało to aż oboje się obudziliśmy i usiedliśmy na łóżku :P strasznie się wystraszyłam a mój co zrobił? włączył tv żeby sprawdzić, czy anteny nie przestawiło... 😮
A o czymś więcej wieczorem to moge sobie pomarzyć, bo mój się boi że zaczne rodzić wcześniej a jeszcze karty z ubezpieczalni mi nie przesłali.. i tak codziennie sprawdza skrzynke i wraca smutny z pracy, że karta nie przyszła.. 😜

• Mamusia
po nocce ok, jako tako sie wyspałam ale postanowilam wstac wczesniej zeby nie byc taka polamana 🙂
hehe a Gosiu ja narazie nie planuje ale widocznie nawet biorac fenoterol taj jak Martucha mozna urodzic wiec kto wie 😜 zobaczymy po 27 wrzesnia co sie bedzie działo bo wtedy go odstawiam calkowicie
Pilar fajnie ze juz do nas zawitałas 🙂

• Mamusia
a u mnie w piątym tygodniu był tylko pęcherz plodowy i mi powiedział ,że nic nie widać(dodam ,że byłam w przychodni) i kazał przyjechać za dwa tygodnie 😉a jak pojechałam w 7 tyg. prywatnie wszystko pokazał nawet serduszko jak bije 😁 także wszystko zależy od sprzętu 🙂 jaki jest w gabinecie

• Mamusia
joasija napisał(a):
a mozecie mi powiedziec bo wedlug kalkulatorow to 6 tydzien jak to jest

dla lekarza jesteś w 6 tyg. ciąży bo oni liczą od ostatniej miesiączki natomiast my liczymy w 4 tyg .bo wtedy jest tak zwane poczęcie 🙂 chyba najprościej wytłumaczyłam jak umiałam 🙂

• Mamusia
Martucha nie przesadzaj ty szara myszka 😁 😁 nie no nie wytrzymam ty jak dolaczysz tu do tych pan to zboczuch pierwsza klasa jestes 😜 😜
jaka jestem podjarana ta marta normalnie nie moge haha az mnie skurcz zlapal 🙃
wiecie co podam wam moj nr telefonu przynajmniej bede miala z wami jeszcze jeden kontakt 669654591

• Mamusia
kocham was moje zwierzaczki przeca depresji nie dostane 😁 😁 ale zeby wam bylo troche niemilo za to ze mnie nie zauwalylyscie to wysylam wam jakie dzis mam pycha sniadanie 😜
[URL=http://img5.imageshack.us/i/sniadanko.jpg/][IMG]http://img5.imageshack.us/img5/3696/sniadanko.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]