Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
hej Gosiu 🙂 🙂 ja bym tam nic przeciwko nie miala ale jeszcze mnie tak brzuch nie bolal jak przez ta nocke naprawde myslama ze sie rozktrreci a to pewnie tylko te przepowiadajace 😉

OOOOOOOOOOOOOO czyli rozpakowywanie sie zaczyna,Marta ja pierwsz jestem w kolejce 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
hej Madziu 🙂 Maludziu to super ze nie bolało 🙂 a ja wypije kawę i spadam okna umyć 🙃

Gosia na porod nie okna tylko sex najlepszy,hehe mam pozwolenie od lekarza 🙂.Powiedzial,ze najlepszym stymulatorem na porod jest nasienie mężczyzny.No laski więc dzis wieczorem do roboty i rano będa trzy noworodki hehe

• Mamusia
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
hej Madziu 🙂 Maludziu to super ze nie bolało 🙂 a ja wypije kawę i spadam okna umyć 🙃

Gosia na porod nie okna tylko sex najlepszy,hehe mam pozwolenie od lekarza 🙂.Powiedzial,ze najlepszym stymulatorem na porod jest nasienie mężczyzny.No laski więc dzis wieczorem do roboty i rano będa trzy noworodki hehe

Maludziu u mnie nie zdziałało już 2 razy próbowałam 😜 a okna myje nie na poród tylko są tak brudne że nic nie widać bo mieszkam na parterze przy samej ulicy 🤢

• Mamusia
maluda napisał(a):
a wiec cykacie hehe to ja sama mam rodzić????Baboliny,no tak bo kto by siedzial na brzuszku skoro same zwiarzaki zostaly hahaha

maludziu musisz przetrzec szlaki a że jesteś najstarsza ciążą więc my sie nie wpychamy na chama czekamy na swoją kolejkę 😜

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ale chyba zaraz nospe wezme to sie rozwiaze caly problem bo albo przejdzie albo nie 😜 tylko nie wiem czy nie za duzo tej chemii bedzie bo rovamycyna, wapno rozpuszczone i jeszcze nospa nie zachemikuje go tam aby??

Marto nie żryj tej nospy,moze juz sie zaczyna kochana,bo to ponoć najpierw SMAKUJE 😁 ja k na miesiączke.

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
maluda napisał(a):
a wiec cykacie hehe to ja sama mam rodzić????Baboliny,no tak bo kto by siedzial na brzuszku skoro same zwiarzaki zostaly hahaha

maludziu musisz przetrzec szlaki a że jesteś najstarsza ciążą więc my sie nie wpychamy na chama czekamy na swoją kolejkę 😜

No tak ,masz racje wielorybku.dzis jeszcze podszykuje mojej rodzince żareloko co by nie zdechli z glodu i jade 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
kochanie waga jest od 23.09 do 22.10 :0 wiem bo moja teciowa tarotem sie raczy i mi zagrozila ze do 22 pazdz musze urodzic bo ona nie chce malego skorpiona bo podobno sa wredne a ja tak nie uwazam bo nasz swiadek i przyjaciel jest skorpionkiem i jest zajebisty facet ale tesciowej nie przegadasz wiadomo 🙂