Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
kochanie waga jest od 23.09 do 22.10 :0 wiem bo moja teciowa tarotem sie raczy i mi zagrozila ze do 22 pazdz musze urodzic bo ona nie chce malego skorpiona bo podobno sa wredne a ja tak nie uwazam bo nasz swiadek i przyjaciel jest skorpionkiem i jest zajebisty facet ale tesciowej nie przegadasz wiadomo 🙂

kuzwa ,to jeszcze musze poczekać dwa dni hehehe

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
kochanie waga jest od 23.09 do 22.10 :0 wiem bo moja teciowa tarotem sie raczy i mi zagrozila ze do 22 pazdz musze urodzic bo ona nie chce malego skorpiona bo podobno sa wredne a ja tak nie uwazam bo nasz swiadek i przyjaciel jest skorpionkiem i jest zajebisty facet ale tesciowej nie przegadasz wiadomo 🙂

skorpiony są bardzo uszczypliwe i potrafią małą bzdurą przykrość zrobić 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):

skorpiony są bardzo uszczypliwe i potrafią małą bzdurą przykrość zrobić 🙂

a ja sie nie zgadzam mój Kamil jest skorpionem 😁

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
macie ciocie mojego brzucha z pozdrowieniami od małego 😁

[URL=http://img718.imageshack.us/i/371dzien.jpg/][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/6035/371dzien.jpg[/IMG][/URL]

NOOO GOsia,brzusio piekny,ja tez mam taki czubaty.Przytylam 11 kg ale nie wiem gdzie to jest

• Mamusia
maluda napisał(a):
SKORPIONY to indywidualiści,mają ostry jężyk,nie pozwolą sobie w kasze dmuchać.Moja przyjaciolka to skorpion,znamy sie od 4 go roku życia
OOOOOOOOOO kuzwa to nam hehe 40 lat minęlo haahah,jakaś imprezka by sie przydala.Goska pieczesz sernik!!!!!!!!!!!!!!

pieke właśnie dzisiaj mam zamiar upiec 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
maluda napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
goska ty pierunski chudzielcu tobie to dobrze nie bedziesz miala czego zrzucac 🙂 🙂i brzusio masz jak na moj typ wysoko jakos ale moze sie myle ☺️

Masz racje Marto,Gosia ma wysoko brzusio,tak wiec kochana jeszcze troche podreptasz

szczerze to mam teraz tak dobre spanie że korzystam póki moge się wyspać bo potem będzie cięzko ☺️ e kiedyś się urodzi będę sie martwić po 18 października jak się nic nie ruszy 😁

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Nie umilkłam tylko młody mnie męczy;p
Kurde... nie spałam całą noc bo najpierw miałam koszmary a potem się młody obudził i od 4 koniec spania:/ a teraz marudzi...

to usypiaj małego i połóżcie sie razem 🙂

Kochana.. za wcześnie na drzemkę (wybije mik się i znów trzeba będzie się uczyć godzin) a ja jak tylko teściowa wróci muszę w miasto bo coś ojcu przy tym remoncie brakło:/ czyli po spaniu...

• Mamusia
ja nocke tez mialam do dupki ale juz sie w sumie przyzw7yczailam ze spie na raty wiec chyba z wstawaniem do karmienia nie bedzie strasznego problemu 🙂
Jak myslicie jak wezme moj antybiotyk na tokso, wypije wapno w tabsach to moge jeszcze wziac nospe czy za duzop tej chemii bedzie?

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Co tam bo nie mam jak nadrobić z tym dziadem małym;p??

maludzia kolejke tamuje marte bóle jakieś wzięły a tak to po staremu 😁

NIe tamować kolejki!!;p Raczej przyspieszyć tak, żeby mnie ze 2 tyg wcześniej też złapało;p