Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ja nocke tez mialam do dupki ale juz sie w sumie przyzw7yczailam ze spie na raty wiec chyba z wstawaniem do karmienia nie bedzie strasznego problemu 🙂
Jak myslicie jak wezme moj antybiotyk na tokso, wypije wapno w tabsach to moge jeszcze wziac nospe czy za duzop tej chemii bedzie?

ta zaś z tą nospa

Martuś ,amoze zadzwonisz do jakiejś apteki?Lepiej kurde zapytac
j,Zresztą to 37 tydzień,to moze bedziesz rodzić?Nie bierz sama!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mortishia24 napisał(a):
dlatego ja juz bym chciala miec misia przy sobie bo i tak ie budze w nocy i po siusianiu siedze na lozku albo ide do jego pokoju popatrzec i dopiero ide spac dalej heheh

hehe ja tak samo przy Kubie mówiłam;p tylko wiesz w czym problem?? Jak już urodzisz to chcesz i dasz radę spać 😁 i wcale się już nie budzisz tak często sama z siebie;p;p

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Mortishia24 napisał(a):
dlatego ja juz bym chciala miec misia przy sobie bo i tak ie budze w nocy i po siusianiu siedze na lozku albo ide do jego pokoju popatrzec i dopiero ide spac dalej heheh

hehe ja tak samo przy Kubie mówiłam;p tylko wiesz w czym problem?? Jak już urodzisz to chcesz i dasz radę spać 😁 i wcale się już nie budzisz tak często sama z siebie;p;p

w sumie troche racji masz ale kazda trabi o niestmowitych pokladach energii w tych pierwszych tyg wiec ja sie tego trzymam 😁 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
No a ja Marta właśnie nie bardzo jestem przyzwyczajona do nieprzespanych nocy;p;p Aż strach się bać co będzie jak Mateusz się będzie budził częściej niż Kub;p

Gosiu,wczesniej pisalam ze dostalam zezwolenie na sex od lekarza 😁 😁.Powiedzial albo pani dziś jeszcze urodzi albo sex,bo nasienie jest najlepszym stymulatorem.No nie wiem jk by to u Was zadzialalo,bo nie mialyście takiej przerwy jak ja.POST 😞

maluda napisał(a):
GoGr napisał(a):
No a ja Marta właśnie nie bardzo jestem przyzwyczajona do nieprzespanych nocy;p;p Aż strach się bać co będzie jak Mateusz się będzie budził częściej niż Kub;p

Gosiu,wczesniej pisalam ze dostalam zezwolenie na sex od lekarza 😁 😁.Powiedzial albo pani dziś jeszcze urodzi albo sex,bo nasienie jest najlepszym stymulatorem.No nie wiem jk by to u Was zadzialalo,bo nie mialyście takiej przerwy jak ja.POST 😞

Maludko to na co czekasz??:P Chociaż u mnie nic nie pomogło przy Kubciu;p

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
a mnie sie spi dobrze i korzystam póki mogę 😁 Madziu wiem ze maludzia sie nabija z mojego sernika ale trudno dzisiaj i tak go upiekę 😁

OOOOOOOOOOOOOOOO kochana,ten sernik,to Twoje przekleństwo.Caly czas mam na niego ochote i nie popuszcze.Przecież jak kobieta z cukierni jestem.No chyba moglabym Cio wybaczyć kuszenie,gdybyś dala mi przepisik swoj 🙂

• Mamusia
GoGr napisał(a):
maluda napisał(a):
GoGr napisał(a):

No od dziś zezwolenie dziala,wieczorkiem do roboty!!!!!!!!!!!

Maludko to na co czekasz??:P Chociaż u mnie nic nie pomogło przy Kubciu;p

• Mamusia
maluda napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
a mnie sie spi dobrze i korzystam póki mogę 😁 Madziu wiem ze maludzia sie nabija z mojego sernika ale trudno dzisiaj i tak go upiekę 😁

OOOOOOOOOOOOOOOO kochana,ten sernik,to Twoje przekleństwo.Caly czas mam na niego ochote i nie popuszcze.Przecież jak kobieta z cukierni jestem.No chyba moglabym Cio wybaczyć kuszenie,gdybyś dala mi przepisik swoj 🙂

misiaczku wklejałam kiedyś a zresztą tu jest inny ser nie taki jak w PL ale obiecuje że na nasze marcowe spotkanko zawitam z sernikiem specjalnie dla Ciebie 😁

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
maluda to te seksoholiczki maja czesto ja tez rzadziutko oj slabiutko z tym ryckankiem ale ost mialam taki troche dluzszy (jak na ten etap ciazy) i guzik nawet bolu brzucha nie dostalam 😜

heheeheh czyli jesteś seksoholoiczką skoro nic nawet bólu brzucha 😜

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
maluda to te seksoholiczki maja czesto ja tez rzadziutko oj slabiutko z tym ryckankiem ale ost mialam taki troche dluzszy (jak na ten etap ciazy) i guzik nawet bolu brzucha nie dostalam 😜

Powiem Wam tak: mnie zadzialalo przy pierwszym synu haha.Wieczorkiem cyk,a rano 6.40 juz byl 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
u mnie też nic nie zdziałam seksik 😜 przy pierwszym dziecku a co bedzie teraz to się okaże 😁 😁 😁 w listopadzie może wcześniej może pózniej 😁 😁 😁 będzie chciał to wyjdzie sam 😁

Madziu kamile lubia sie przeterminowywać tak więc zacznij działać wcześniej 😁