Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ale tu nie ma co doradzac .. huj mnie zaraz strzeli bo niczego sie nie moge doprosic od niego wyobraz sobie ze do tej pory mieszkania nie mamy.. a co ja mam zyc na garnuszku u jego rodziców bo on tak chce? lozeczka nawet nie mamy a maly jak na zlosc rwie sie juz na swiat dobrze ze chociaz sama pokupilam najpotrzebniejsze rzeczy bo pewnie do tej pory bym nic nie miala az mi ryczec sie chce ciekawa jestem czy chociaz dziadkowie zdarza z wozkiem zanim on sie urodzi bo ja juz nie mam sil.. 😞 😠 jestem zla wkurwiona i ryczec mi sie chce bo nawet nie raczyl napisac tego jebanego licencjata a do konca wrzesnia mial byc oddani i sprawdzony ma swoje 3 lata pojda do dupy te jego studia.. mam juz wszystkiego dosc tylko plej plej i plej

• Mamusia
a to baran ze sie tak wyraże 😠 kurwa oni wszyscy tacy są mój tez gra od rana i ma wszystkow w dupie ja na kolanach podłoge myje a jego to nie rusza kurwa oni sa nienormalnie wydaje im sie że sa tylko od chodzenia do pracy 😠 Julitko kochana spokojnie bo wiesz że mały niecierpliwy weź z nim pogadaj a jak nie to sie wydrzyj ja ryja podarłam 15 minut i na razie gre wyłaczył ale zaraz jedzie do komoputera i też huj tak mój mąż spędza weekend z rodziną 😠 😠 😠 😠 albo pogadaj z tesciami niech mu natłuką do głowy 😠

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ty tyyyrytyy jedna niedobra dalej go uzywasz jako przyspieszacza?? Ja tam juz po ostatnich stracilam nadzieje ze to mi cos pomoze 😜 juz sie poddalam byle tylko po 13 nie czekac 🙂

nie na mnie tez nie działa ale jak mam miec 2 miechy postu to musiałam zrobić sobie dobrze nie 😜

• Mamusia
jego matka tak samo nie ma juz sily do niego moglysmy sie nie zgadzac na tego pleja najwiekszy blad w zyciu a teraz mam za swoje.. slysze tylko ze to nie jego wina ze oferty sa hujowe mam juz wszystkiego dosc.. Gosia z tego wynika ze wszytsko na naszej biegnej glowie 😞 oni naprawde mysla ze jak chodza do pracy to juz wszystko spoko i w porzadku ale na tym ich rola sie nie konczy... 😠 😠

• Mamusia
o my good co za tluczek jeden wspolczuje ci kurde nie wiem co ci doradzic ale moze goska ma racje ze powinnas "napuscc" jego rodzicow na niego chciaz nie wiem jakie tam miedzy wami sa relacje ale jak dobre to jak najbardziej dzialaj w ten sposob jak inaczej do pustej dziecinej paliczki nie dociera 😠

• Mamusia
jula napisał(a):
jego matka tak samo nie ma juz sily do niego moglysmy sie nie zgadzac na tego pleja najwiekszy blad w zyciu a teraz mam za swoje.. slysze tylko ze to nie jego wina ze oferty sa hujowe mam juz wszystkiego dosc.. Gosia z tego wynika ze wszytsko na naszej biegnej glowie 😞 oni naprawde mysla ze jak chodza do pracy to juz wszystko spoko i w porzadku ale na tym ich rola sie nie konczy... 😠 😠

dokładnie ja tez przeklinam ten komputer i jakąś jego chorą grę 😠nosz kuźwa jak by mógł to by 24 na dobe siedział i wtedy nie potrzebuje jedzenia picia nic 😠 a z tymi studiami bedzie sobie jeszcze w brode pluł 3 lata zmarnowac to na prawde nie poważne 😠

• Mamusia
jula napisał(a):
Gosia na glupote nic nie poradzisz 🤢 .. a Wy zboczuchy jak zwykle o jednym hehe a pozniej sobie czosnek przywiazemy i bedziemy spac kilometr dalej zeby kolejna dzidzia sie nie pojawila 😁

nie no Jula ja zawsze czekałam te 6 tygodni bo wczesniej sie bałam chociaz nie powiem po 2 sie już chciało ☺️ ☺️ ☺️a po druge bedzie moja mama i sie nie da wiec trzeba było jeszcze dzisiaj chłopa wykorzystac ☺️ALE MASZ ŚLICZNY BRZUCHOLEK W AWATARKU 🤪

• Mamusia
hehe 🙂 szalona ;p ciekawe czy u mnie takie cos poskutkuje ale boje sie probowac bo jak was wyprzedze to nie bedzie za fajnie hehe 😁 a zdjecie brzucholka dokladnie tydzien temu zrobilam hehe 35 tydzien 1 dzien a tu juz mamy 36 tydz i 1 dzien juz blizej niz dalej jupi 😁 😁 😜 😜

• Mamusia
A CO TY SIE NAMI PRZEJMUJESZ MOLESTUJ PÓKI MOŻESZ BO POTEM ZNOWU POST 😁 PRZECIEŻ NASZE CHŁOPAKI TEZ WYLEZA A CZY TERAZ CZY ZA 2 TYGODNIE TO NIE WAZNE WYJŚĆ MUSZĄ TAK WIĘC JULITO DO DZIEŁA 🤪 NO I OCZYWIŚCIE CZEKAMY NA EFEKTY MOŻE OKSYTOCYNA CHOCIAŻ NA CIEBIE PODZIAŁA 😁 😁 😁 😁 😁