Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
a czy twój dzisiaj miał jechać ??bo jak tak to wstrzymaj się z porodem do soboty już tyle czekałaś to zaczekasz pare dni 🙂 🙂 🙂

szef mu załatwił prace w Wiedniu wszyscy pojechali a on pracuje tu na miejscu i w razie czego ma jechac do domu 🙂

no to dobrze 🙂 nic tylko się cieszyć a tak wyłaś 🙂

wyłam i wywyłam miał mieć wolne a wtedy kasy mniej by było ale stary mu załatwił to luzik 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Powiedziała, że do czwartku się odezwie.. czyli teoretycznie mógł wcześniej. ALe oczywiście jak do czwartku to będą czekać.. a mi burdel rośnie..w niedziele przyjeżdża siostra grześka z facetem na tydz a ja nie mam jak zrobić porządku 😞

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Powiedziała, że do czwartku się odezwie.. czyli teoretycznie mógł wcześniej. ALe oczywiście jak do czwartku to będą czekać.. a mi burdel rośnie..w niedziele przyjeżdża siostra grześka z facetem na tydz a ja nie mam jak zrobić porządku 😞

co sie przejmujesz przecież zrozumieją że to nie Twoja wina 😜

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
dziewczyny ja ide pod prysznic bo potem musze na zakupy skoczyć tak za 20 minut bede nie uciekajcie bo chce sie kawki z Wami napic 🙂

to jak ty pójdziesz na zakupy to ja sobie porasuje bo nie powiem ,że od poniedziałku pranie na mnie patrzy ☺️ ☺️ 😁

• Mamusia
GoGr napisał(a):
Miejmy nadzieję, że jest ok 😉 siedzi sobie w domku i tuli małego 😁
też bym sobie kawę zrobiła ale wstawać mi się nie chce;p;p

gocha pytanie intymne kiedy miałąs ostatni okres bo czytam na sierpniu ze skórcze masz jak Ty mnie wyprzedzisz to chyba sie normalnie pochlastam 😁

No bo właśnie mnie łapią... wczoraj wieczorem to kilka nawet takich bolesnych... i nie wiem czy to efekt wyobraźni w połączeniu ze stresem czy rzeczywiście..
Ostatni okres z tego co pamiętam 27 stycznia... ale wiesz jak to jest... ja miałam tylko jeden okres między jedną a drugą ciążą...

• Mamusia
GoGr napisał(a):
No bo właśnie mnie łapią... wczoraj wieczorem to kilka nawet takich bolesnych... i nie wiem czy to efekt wyobraźni w połączeniu ze stresem czy rzeczywiście..
Ostatni okres z tego co pamiętam 27 stycznia... ale wiesz jak to jest... ja miałam tylko jeden okres między jedną a drugą ciążą...

oooooooooo to w sumie jest szansa 😮 kurde jestem w szoku 😁

Poza tym gin stwierdził, że jestem tydz do przodu...
I najpierw mnie uspakajał, że wcześniej nie urodzę bo zamknięta jestem szczelnie, ale z drugiej str... w każdej chwili się mogę otworzyć.. Tym bardziej, że boli coraz częściej...

gosia2301 napisał(a):
GoGr napisał(a):

oooooooooo to w sumie jest szansa 😮 kurde jestem w szoku 😁

W szoku w szoku.. ja się tylko teraz coraz bardziej tych Kielc boję 😞