Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gosia wiem co czujesz sama urodzilam swojego bąbelka 6 dni po terminie i to czekanie jest najgorsze powiem wiecej do 5 dnia po termienie njie maialm zadnych objawow dopiero w 5 dzien odpadl; mi czop z krwia i mialam przepowiadajace nocne skurcze krzyzowe , ale ustawaly po kilku godzinach , ale na drugi dzien juz nie ustaly i wyladowalam na porodowce po 6 godz w szpitalu Wojtus byl ze mna

glowa do gory i u ciebie twoj skarb zdecyduje kiedy bedzie chcial sie z mamusia przywitac i tak juz blizej jak dalej :*

magda123 napisał(a):
GoGr napisał(a):
magda123 napisał(a):
gocha gogr ma skleroze 😜

ja? sklerozę??? w związku z czym niby??:P

a z tym ,że zapomniałaś iż gośka 23 miała kupić ci żelki 😜

a Ty mi znowu o tych żelkach przypominaj;p

• Mamusia
justi5 napisał(a):
Gosia wiem co czujesz sama urodzilam swojego bąbelka 6 dni po terminie i to czekanie jest najgorsze powiem wiecej do 5 dnia po termienie njie maialm zadnych objawow dopiero w 5 dzien odpadl; mi czop z krwia i mialam przepowiadajace nocne skurcze krzyzowe , ale ustawaly po kilku godzinach , ale na drugi dzien juz nie ustaly i wyladowalam na porodowce po 6 godz w szpitalu Wojtus byl ze mna

glowa do gory i u ciebie twoj skarb zdecyduje kiedy bedzie chcial sie z mamusia przywitac i tak juz blizej jak dalej :*

Justi bardzo dziękuje za miłe słowa 🙂 🙂 🙂śliczny ten Twój maluszek uparciuszek 🙂 no ja sobie dalej czekam no ale na pewno kiedys sie doczekam 😁