Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
magda123 napisał(a):
to zrób sobie kawkę 🙂 bo ja swoją kończę 🙂 a ja jeszcze muszę potem pachy wydepilować i juz moge spokojnie jechać na porodówkę 😁

hehehe dobre 😁a bóbr przystrzyżony? 😁to jutro masz cesarkę?

kochanie w piątek mój mąż mi go starannie wygolił i dopieścił 😁 a nie wiem czy jutro będe mieć cc na pewno wszystkie badania pobieranie wód płodowych , ktg, usg i takie tam pierdoły jutro wszystkiego sie dowiem

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
o kurcze to już tuz tuż super ale mogła bys do piatku zaczekać 😁12.11 to taka fajna data między świętem a 13 😁

ej ja nie chce tyle czekać bo mój ma teraz urlop 😉 a w przyszłym tygodniu już nie dostanie 😞 i kto mnie będzie odwiedzał

• Mamusia
magda123 napisał(a):
gosia2301 napisał(a):
o kurcze to już tuz tuż super ale mogła bys do piatku zaczekać 😁12.11 to taka fajna data między świętem a 13 😁

ej ja nie chce tyle czekać bo mój ma teraz urlop 😉 a w przyszłym tygodniu już nie dostanie 😞 i kto mnie będzie odwiedzał

a to chyba ze tak 🙂to teraz czekamy na wiesci od Ciebie i Gosi oj bede codziennie zagladac chociaż na chwilke 😜

• Mamusia
magda123 napisał(a):
a jak tam twój Kamil cieszy się bratem??

no bardzo uwielbia Go 😁co chwile sie przytula chce Go na rece 🙂no a mały właśnie sie wierci wiec pewnie zaraz sie obudzi jak bym juz nie napisała to Madziu życzę szybkiego porodu i zeby jak najmniej bolałao i oczywiście wiedz ze czekamy tu na Ciebie i małego Kamilka z utęsknieniem 😘 😘 😘o matko jak fajnie już niedługo wszystkie tylko o dzieciach bedziemy gadać 😁 a i poproś swojego męza co by nam fotke małego pokazał plis 🙂

• Mamusia
jestem spowrotem glodomor mnie dopadl a raczej moje cycki 😁 😁 a teraz lezy w wozku przy mnie i ma czkawke bidulek 🙂 a drugi bidulek wstal i sie meczy z bolem glowy aaaa i widzialam ze zrobil sobie zupke chinska zjadl i dalej lezy obok w pokoju juz mu slodko zapowiedzialam ze jak bedzie na silach to ma tu przylezc po syna bo ja chce sie isc myc 😜PP

magda123 napisał(a):
sweety to dobrze jak możesz odpocząć chociaż w weekend 🙂

maly jest w miare spokojny wiec nie daje mocno popalic czasem z rana jak jest wyspany i czasem ma kolki ale jak jest wszystko w porzadku to potrafi lezec nawet trzy godziny i nie krzyczy zeby sie nim zajac naprawde codowny dzieciaczek

Mortishia24 napisał(a):
hejj swtty gratulacje kochana bo nie mialam okazji 🙂)) jak porod bo nawet nie wiem jak ci poszlo 🙂 noi jak maluszek zdrowy?? aaa i podaj wymiary w koncu cie do tabelki dopisze
kurde maruda znow placze ehh co za maly zlosliwiec 😮

porod nie ciekawy zaczelo mi sie w piatek a urodzilam w niedziele przed dwunasta skurcze do samego konca mialam nie regularne w szpitalu dali mi znieczulenie na dwie godziny bo bylam przemeczona a przy porodzie lapaly mnie skurcze w nogach tragedia.
Maly jest zdrowy i strasznie silny narazie robili badania na bioderka i uszka a 11 idziemy na kontrole jak sie maly rozwija itp.
Maly od pierwszych dni bardzo mocno trzyma glowke a tydzien temu zaczol sie smiac tak pelna buzia i robi hehehe i stwierdzilismy ze sie bardzo szybko rozwija.