Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Magda bo w błąd wprowadzasz zdrabniając małą Adziula 😜:P
Mati mi usnął 😉 mam nadzieję, że3 pośpi 😁 Kub ogląda Elmo a ja może bym coś napisała??:P wreszcie się odprałam i odprasowałam 😁 a na 14 do fryzjera 😁 Trochę boli bo zabulę 250 zł (oczywiście swoich bo mój się wypiął i powiedział, że mi nie da) ale cieszę się jak murzynek z bateryjki 😁

To ja Was też zszokuje 😁
Od 3 dni wieczorkami ćwiczę;D Zaczęłam od brzuszków ale znalazłam płytę ze stretching-iem 😉 i w sumie mi bardziej odpowiada 😉 dłużej schodzi ale są ćwiczenia fajnie dobrane na kolejne partie mięśni 😉 Mam nadzieję, że nie wymięknę i że w końcu będzie widać efekt 😁

Gosiu oczywiście że się nie obraziłam ;* Miałam napisać po tym jak w wątku września napisałam ale Mały mi się rozdarł 😞 No mały Mikuś ma niestety katarek i jest trochę marudny ale da się przeżyć 🤪 walczymy też już około półtorej tyg z jego pleśniawkami 😠

wróciłam od fryzjera po 17;D kurde wysiedziałam się tam prawie 4 godz(!) ;D 4 godz tylko dla siebie 😉 😁 Do efektu muszę przywyknąć ale ogólnie zadowolona jestem 😉

Fryzura nic specjalnego 😉 Bo tylko podcięłam i lekko pocieniowałam włosy 😉
[URL=http://img152.imageshack.us/i/dsc00447q.jpg/][IMG]http://img152.imageshack.us/img152/8343/dsc00447q.jpg[/IMG][/URL]