Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a co tam u waszych szkrabow jak nocka? a swoja droga pogoda do dupy totalnie chcialam wyjsc z malym bo jest zero st ale jest taka szklanka na chodnikach ze pewnie za pierwszym rogiem bym wyjebala orzelka :/ najwyzej wystawie go na balkon 😜 wczoraj bylismy w obi i juz mamy upatrzana piekna jodelke kupilam lancuchy troche udekorowalam pokoj goscinny i juz mi jakos bije w temacie swiat jak dziecko normalnie 🙂))

• Mamusia
ojjj madzia ja tez ale mi niestety zostaje biala sala z alkiem 😜 no ewentualnie przygrniemy tez Konrada 😜
Magda a ty tak nie masz ze jak sie swieta zblizaja to jest w glowie cos takiego ze masz ochote szalec z tymi pierdulkami po domu przywieszac zawieszac zeby jak najwiecej swiecidelek bylo poza tym ja to wszystko dla synusia coby mial w co wlepiac galeczki 😜P 🙂)

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
ojjj madzia ja tez ale mi niestety zostaje biala sala z alkiem 😜 no ewentualnie przygrniemy tez Konrada 😜
Magda a ty tak nie masz ze jak sie swieta zblizaja to jest w glowie cos takiego ze masz ochote szalec z tymi pierdulkami po domu przywieszac zawieszac zeby jak najwiecej swiecidelek bylo poza tym ja to wszystko dla synusia coby mial w co wlepiac galeczki 😜P 🙂)

wiesz co już mi to minęlo ale jak jestem w sklepie i widzę te ozdoby to każdą bym chciała kupić 😜 o mój się sam uśpił 🤪
Może wróci mi kiedyś ochota jak będziemy mieszkać sami bo jak na razie to nie bardzo mi się che świąt 😉

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
Alek sie czail na mandarynke 😁
[URL=http://img139.imageshack.us/i/mandarynka.jpg/][IMG]http://img139.imageshack.us/img139/5802/mandarynka.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

słodziutko a jaka ma na nia ochote 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Gosiu jeszcze ma troche ale caly czas mu oliwkuje gazikiem po pare razy dziennie i wyczesuje
strzasznie trudno sie tego pozbyc w naszym przypadku a czym cio to smierdzi bo u nas nie wonia niczym ale slyszalam ze u niektorych tak
Ahaa a na ta plesniawke wyczytalam ze najlepszy jest moocz dziecka i smiejcie sie lub nie ale od wczoraj mu robie jego siuskami i ma juz tego jakby mniej 🙂 🤪