Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sweety napisał(a):
ten bialy nalot to moze byc grzybica po porodzie u mnie pielegniarka z polozna podejrzewaly bo akuszerka napisala w papierach glupote ze jak przebijala pecherz plodowy to zauwazyla ze mam grzybice i maly moze sie zarazic przy porodzie. po porodzie sprawdzaly i nic nie mam i maly tez nie.
mowily ze u malego objawia sie wlasnie bialym nalotem na dziaslach i maly moze przestac jesc bo bedzie go pieklo lepiej idz z tym do lekarza

Iza pleśniaki to właśnie grzybica 🙂 i to jest od mleka ,smoczka moja Adziulka to miała i dzięki tej maści jej przeszło 🙂

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie znam tych nazw bo oni mi mowia po holendersku a sie tez tym nie interesuje bo moj maly nic nie ma ani ciemieniuchy ani odparzonej pupy to jest lezacy okaz zdrowego i silnego chlopczyka

• Mamusia
sweety napisał(a):
nie znam tych nazw bo oni mi mowia po holendersku a sie tez tym nie interesuje bo moj maly nic nie ma ani ciemieniuchy ani odparzonej pupy to jest lezacy okaz zdrowego i silnego chlopczyka

no to nie zostaje nic jak gratulować ci zdrowego syna 🙂 🙂 przynajmniej nie musisz się martwić ,że coś mu wyskoczylo 🙂 super jak dobrze ,się chowa

magda123 napisał(a):
sweety napisał(a):

no to nie zostaje nic jak gratulować ci zdrowego syna 🙂 🙂 przynajmniej nie musisz się martwić ,że coś mu wyskoczylo 🙂 super jak dobrze ,się chowa

tak ale gdy cos mu wyskoczy po takim spokoju to chyba wpadne w niesamowita panike

jak to moja mama nazwala jestem wsciekla matka panikuje na zapas a co gdy .......
musi miec niezly ubaw ze mnie
a pielegniarka kazala mi nie chuchac i nie dmuchac na malego.
mam uzywac zwyklych proszkow otwierac okno w drugim pokoju zeby wywietrzyc i wychlodzic mieszkanie lekko jak przyjechalam ze szpitala to sciagnela mu czapke i kazala wiecej nie zakladac tylko jak wychodzimy itp.itd.

• Mamusia
sweety napisał(a):
jak to moja mama nazwala jestem wsciekla matka panikuje na zapas a co gdy .......
mam uzywac zwyklych proszkow otwierac okno w drugim pokoju zeby wywietrzyc i wychlodzic mieszkanie lekko jak przyjechalam ze szpitala to sciagnela mu czapke i kazala wiecej nie zakladac tylko jak wychodzimy itp.itd.

heheh ja też używam zwykłych proszków 😜 czapki nie zakładam w domu a okno też mam otwarte nawet jak Kamil jest w pokoju 🙂

• Mamusia
magda123 napisał(a):
sweety napisał(a):

ja tez nawet ostatnio nie wyprasowane body mu ubrałam i zero reakcji alergicznej 🙂
heheh ja też używam zwykłych proszków 😜 czapki nie zakładam w domu a okno też mam otwarte nawet jak Kamil jest w pokoju 🙂

ja tez tak otwieram okno ale tylko jak nick jest w wozku mieszkamy nad samym morzem i straszny wiatr jest i przy kazdej kontroli sprawdzaja uszka czy nie ma infekcji.
ja swoje uszy zalatwilam po pierwszych dwoch tygodniach w holandii

• Mamusia
księciunio 😁

i moja królewna idąc po prezent 😜