Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
a takco jak Adrianek?? kiedy u was szczepienia?

Adrianek zasnął a szczepien zadnych jeszcze nie mielismy i nie wiem kiedy tu robią z tego co pytałam kolezanki co ma 6 miesieczne dziecko to 1 szczepionki są do picia a nie do wkucia no ale zobaczymy 😉

• Mamusia
no mam nadzieje ze doustne bedą tylko tu za kazda sie płąci 10 euro ale nie jest to strasznie dużo a na pneumokoki wiem ze kosztuje 90 i musza byc 3 dawki ale to dopiero własnie jak maluch skonczy pół roku 🙃no czas zasuwa pieronsko rosną nam łotrunie i nawet sie nie obejrzymy a roczek bedziemy świętować 🙂

• Mamusia
no u nas te na pneumokoki i rotawirusy w sumie kosztuja kolo 600 z tego coktos mi gadal ale nie wiem czy to prawda i one tez sa doustne
Jezu leci czes leci juz powoli zal ze misie tak szybko rosna a co bedzie pozniej jak juz beda mialy po pare latek trzeba bedzie trzasnac nastepne 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hej szproteczki moje 😘
wczoraj byla polożna i jej się spytałam czy Kamilek ma katar a to się okazało ,że jak dziecku sie ulewa bo zje za dużo i część mleka ląduje w nosku przez to ma taki nosek w nocy zapchany 😉 no kuzwa już nie wiem co mam robić z jego noskiem dzisiaj znów spał na moich cyckach całą noc ,żeby się trochę wyspał bo tak wstawał co godz.lub dwie 😉 i ani on ani ja nie wyspani

• Mamusia
hej madziula 🙂 moj tez tak jaky charczy troche i raz na czas sapie tym noskiem ale jak spi to spi po cichu a robilas kamilkowi sola morska i na brzuszek zeby mu splywalo ladnie bo my naszemu tak wczoraj zrobilismy i tyle gilow wyszlo ze szok 😁
Ej wy tez sie oostatnio o wzystko klocicie ze swoim bou nas to jakis czarny okres normalnie
w niedziele sie zarlismy od rana jak psy a wieczorem sks w pon spokoj a wczoraj wieczorem znow 😠 😠

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
hej madziula 🙂 moj tez tak jaky charczy troche i raz na czas sapie tym noskiem ale jak spi to spi po cichu a robilas kamilkowi sola morska i na brzuszek zeby mu splywalo ladnie bo my naszemu tak wczoraj zrobilismy i tyle gilow wyszlo ze szok 😁
Ej wy tez sie oostatnio o wzystko klocicie ze swoim bou nas to jakis czarny okres normalnie
w niedziele sie zarlismy od rana jak psy a wieczorem sks w pon spokoj a wczoraj wieczorem znow 😠 😠

Marta od kąd jestem skłucona z teściową to z moim się nieb kłócę 😜 oby tak dalej