Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

ale oczywiscie w tej zadupialej holandii jest inaczej w razie pytan lub problemow przyjmuja w poniedzialki od 13g a jak sie cos dzieje do mamy dzwonic do biura konsultacji a w nocy i weekendy do akuszerek. nic wiecej oczywiscie nie robia banda leniwych wiatrakow.

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiecie co moj księciunio to jest artysta nie z tej ziemi przeszkadza mu ze nie widzi komputera jak go odwracam to spokój jak zasłaniam to krzywienie sie 😁 😁 😁 mało tego jak krzycze na Adziulkę a potem go karmie to robi taką minę ,że aż się boję 😁 😁 😁

• Mamusia
magda123 napisał(a):
wiecie co moj księciunio to jest artysta nie z tej ziemi przeszkadza mu ze nie widzi komputera jak go odwracam to spokój jak zasłaniam to krzywienie sie 😁 😁 😁 mało tego jak krzycze na Adziulkę a potem go karmie to robi taką minę ,że aż się boję 😁 😁 😁

moj tez nie raz jak krzycze na Kamila robi mine w podkówkę i płacze dopiero jak mu powiem ze to nie na niego to sie śmieje 😁

• Mamusia
sweety napisał(a):
dla interesantow tylko w pn.a jak idziemy na kontrole to wczesniej oni wysylaja list kiedy i na ktora godzine i w jakim celu.

o boże ale dziwnie 😉ale przynajmniej jak sie idzie do przychodni to nie jest zawalona moherowymi beretami 😁 😁 😁 😁 tak jak u mnie 😠

no nie a gabinet jest pusty nie ma szafek z papierami kazdego pacjenta wszystko jest w komputerach ja poszlam z zapaleniem ucha a lekarka gratulowala mi dziecka heheheh

gosia2301 napisał(a):
sweety napisał(a):
ja nie dzwonie bo oni mowia bardzo nie wyraznie wrecz mamrotaja pod nosem juz napisalam do mojego zeby zadzwonil na przerwie.

moze głupie pytanie ale po jakiemu oni mówią 😁

po holendersku i naprawde bardzo kopniety jezyk

• Mamusia
aha ja sie z niemieckim musze zmagać ble jest okropny straszny i chyba nigdy sie go nie naucze 😠generalnie to tu w Wiedniu jeszcze po swojemu mówią nie typowym niemieckim wiec można pierd...a dostac 😁 mój ptyś sie budzi ale jeszcze oczka zamknął i kima 😁