Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

gosia2301 napisał(a):
hehe Iza ja też myślałam że mój je za dużo ale lekarka mi powiedziała że nie byle by była przerwa 2 godzin między karmieniami 🙂wróciłam wsio dobrze mały ma 56 cm i waży 4900 😁ale oni tu są piźnięci co 2 tygodnie muszę chodzić za 2 tygodnie znowu wizyta 😮kurde z Kamilem chodziłam co 3 albo 4 a tu przesadzają trochę 🙃

mi na kontroli powiedzieli ze za duzo mu daje a jak tyle chce to mam mu dawac piec butelek na dobe nie wiecej, ale on sie awanturje jak nie dostanie swoich porcji.

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
Iza ale twój to pulpecik ladny 🙂

tylko po buzi
jak bylam na pierwszej kontroli jak maly mial cztery tygodie to urusl mi siedem cm. chyba bedzie dlugi jak tata

• Mamusia

wczoraj Adziulka przeszła samą siebie leży koło mnie i mówi:"mamo jak nie miałaś Kamilka to cycka też nie miałaś" ja się zaczęłam śmiać i mówie jej ,że miałam a ona na to :ale nie miałaś mleka w cycku i jej zaczęłam tłumaczyć ,że jak Kamilek był w brzuszku to mleko się gromadziło a ona znów na to "mamo to ja nakarmie Kamilka swoim cyckiem"
Czy takie dzieci nie są cudne 😁 😁 😁 😁

z tym tekstem przeszła samą siebie 🙂

• Mamusia
😁 😁 😁ale slodko 😁kochana ta Twoja Adziulka 😘a ogólnie za całokształt wogóle mi nie pomaga 😠dzisiaj np w nocy miał małego karmic to wypioł tyłek i spać poszedł 😠 😠 😠ech ide do kościoła z Kamilem bo dzisiaj ma msze a ze idzie w maju do Komunii to musi być a nie chce mi sie strasznie bo zimno 😞

Cześć Dziewuszki 😉
Weekendowa cisza ^^ A ja sobie postanowiłam wpaść do rodziców na popołudniu bo Krios w pracy i strasznie mi się nudzi w domku a z rodzicami zawsze raźniej no i poza tym pokłóciłam się z teściow ą więc jest grobowa cisza hehe 🤪