Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oj Gosiu na pewno wszytko bedzie dobrze zobaczysz 🙂a ja dzisiaj przeżyłam horror mojego życia pojechałam jak zwykle po 14 po Kamila jechałam tramwajem i miałam już wysiadać więc hamulce odczepiłam a przed przystankiem jest przejscie dla pieszych i jakis huj albo pizda wylazł pod tramwaj a tramwaj tak zahamował ze ja poleciałam jak długa na wózek z innym dzieckiem a wózek z Adrianem łapali pasażerowie chwała bogu że był w spiworku bo tak by wypadł i przeleciał przez cały tramwaj do tej pory w szoku jestem i wyje nie moge sie opanować 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Gocha 😮 😮 😮 🤢 🤢ja pierdzielam masakra jakas ale na szczescie wszystko sie dobrze skonczylo ale wyobrazam sobie co czujesz ja juz koszmar przezylam jak maly sie dusil i tez dlugo nie moglam do siebie dojsc a do teraz jak sie zakrztusi to prawie mdleje z przerazenia 🤢
Gogr bedzie okje zobaczysz u mnie tez byl strach zrobilismy echo serduszka i jest ok aha i taka rada dla ciebie jak bedziesz jechac na echo koniecznie wez butelke z jakims plynem dla MAteuszka bo jak maly bezie ruchliwy to pani doktor ie da rady zrobic badania wiec najlepiej zeby cos mamlal 🙂trzymam kciukasy goraco ale wiem ze bedzie gites 🙂

Iza są specjalne mleka dla dzieci ze skłonnościami do ulewania 😉 Ja Kubie takie dawałam bo też miał taki okres i potem już było ok 😉

idę dzisiaj umówić się na pt do fryzjera 😁 zamówiłam już siostrę do bawienia;p bo fryzjerka zapowiedziała mi, że tak 3-4 godz jej będą potrzebne na bank 😜 ale się cieszę 😁 250 zł nie moje ale radocha jaka 😁

To nie wiem... w takim razie zapytaj pediatry.. może coś poradzi..
kurde otworzyłam lapka z myślą o pisaniu prac to mnie łeb zaczął boleć;(
Jadę potem odwieźć Kubka do mojej siostry i muszę coś zacząć pisać bo mi niecałe 2 tyg zostały a dalej w dupie jestem;(