Skocz do zawartości

PAŻDZIERNIK 2010 | Forum o ciąży

mala31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosia2301

9748

• Mortishia24

6179

• magda123

8647

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
to co mam zadzwoinc do tesciowej albo poklocic sie z nia przez skype i mowisz ze pozniej bedzie gites?? 😁 😁 😁 😁:

hmmm tego nie wiem czy u ciebie przejdzie ten numer 😁 😁 😁 😁 pamiętaj po każdej kłutni jest seks 😁 😁

magda123 napisał(a):
sweety napisał(a):
moj znajomy ma piec corek ale juz zrezygnowal z prob robienia chlopca

a już tam na pewno jeszcze raz spróbuje 😁 😁

pewnie by sprobowal ale piec corek na etapie imprez to wystarczajace koszty chyba by zbankrutowal hehehe

moj mi sie odgrazal ze bedzie tak dlugo robil az trafi sie nam syn.
ja sie dowiedzialam w polsce ze bedzie chlopczyk to moj mi nie uwierzyl powiedzial ze jak zobaczy to uwierzy

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
kurde a mojemu maluchowi zrobil sie bialy nalot na dziaslach i nie idzie mu tego usunac bo co mu wkladam paluch w gaziku do buzi to albo go zagryza albo wypluwa i zamyka usta :/

to są pleśniawki kup w aptece sobie maść i smaruj cycki przed karmieniem 🙂 to mu będą schodzić

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
mdzia nie zaslaniaj sie ze zasnalpoprostu bisz sie kinderka w srodku pampersa 😁 😁 a jakie uzywacie pampersy?? bo ja uzywalam pampers zwykle i teraz przezucilam sie na pampers sllep and play i kurcze juz pare razy mu bokiem siurek wylecial a wydaje mi sie ze zapinam go dobrze

ja już pampersów nie używam kupiłam zwykłe pieluchy 🙂 i też się zasikuje ale przez to ,że go w nocy nie przebieram no chyba ,że zrobi kupsztala 😁

• Mamusia
madzia a jaka masc na ycki mam kupic?? a jemu sie pewnie zrobila od smoczka albo od picia herbatki ja mu probowalam mascia aphtin akle jak poczytalam sklad to to olalam 😮 a poza tym on to zjadal a nie powinien no ale wez mu wytlumacz 😁 no i zwykla przegotowana woda albo rumiankiem ale tak jak mowie rumianek tylko wyczul i sie wgryzal w palca zanim doszlam do ddziasla 🥴

• Mamusia
Mortishia24 napisał(a):
madzia a jaka masc na ycki mam kupic?? a jemu sie pewnie zrobila od smoczka albo od picia herbatki ja mu probowalam mascia aphtin akle jak poczytalam sklad to to olalam 😮 a poza tym on to zjadal a nie powinien no ale wez mu wytlumacz 😁 no i zwykla przegotowana woda albo rumiankiem ale tak jak mowie rumianek tylko wyczul i sie wgryzal w palca zanim doszlam do ddziasla 🥴

o ile pamiętam to jest dent ale nie wiem na 100% to jest maść którą myjesz dziecku dziąsła palcem ale jak wypluwa palec to smarujesz pierś i on ją je dziecku nie szkodzi w smaku jest niezbyt smaczna 😉 na smoczek też możesz ją dać bo on sobie będzie cyckał i czyścil i język i dziąsła 🙂

• Mamusia
gosia2301 napisał(a):
a ja tez nie uzywam pampersów bo mi przemakały a podruby nie przemakaja 😁

ja kupiłam w tesco 80 sztuk za 26 zł. a pamperzy 70 szt.50zł jest różnica tym bardziej ,że dziecko non stop kupsztala wali i sika 😁 a tak trochę mniej wydatków

ten bialy nalot to moze byc grzybica po porodzie u mnie pielegniarka z polozna podejrzewaly bo akuszerka napisala w papierach glupote ze jak przebijala pecherz plodowy to zauwazyla ze mam grzybice i maly moze sie zarazic przy porodzie. po porodzie sprawdzaly i nic nie mam i maly tez nie.
mowily ze u malego objawia sie wlasnie bialym nalotem na dziaslach i maly moze przestac jesc bo bedzie go pieklo lepiej idz z tym do lekarza