Skocz do zawartości

torunianki zapraszam !!! | Forum o ciąży

malgos_mysz

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 50
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Helo.. odzywam się, bo nadal czuję się torunianką 🙂 Chociaż mieszkam już od jakiś 2-3 lat pod Warszawą, a wcześniej na studiach 4 lata w Wawie, to mam mega sentyment od Torunia i uwielbiam to miasto 🙂
Na kiedy masz termin? Wiem że ok. 8tyg za mną za mną, ale.. dokładniej nie mam pojęcia 🙂
Wiesz już, co będzie? Czy chłopiec czy kobietka?
Jak znosisz ciąże w ogóle?

• Mamusia
Witajcie,

ja w sumie z dawnego powiatu toruńskiego,ale tak jakby torunianka.Co prawda z racji tego,że mam bliżej do Bydgoszczy i tam mam swojego lekarza,to właśnie w bydgoszczy będziemy rodzić.

Pozdrawiam serdecznie

• Mamusia
hej brzucholki

jestem czerwcóweczką, jeżeli jeszcze nie macie wyprawki dla swoich maluszków to zapraszam serdecznie na nasze aukcje ubranka w 100 % POLSKIE (właśnie próbujemy rozkręcić z mężem firmę)

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=16562293

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
hej!
fajnie że ktoś się pojawił na tym forum ja cierpliwie czekałam obserwowałam a tu cisza no a teraz....
jestem w 25 tygodniu ciąży termin mam na 8 lipca z m-czki a z usg na 14 lipca
prawdopodobnie dziewczynka będzie, a jedną mam już w domu 7 marca skończyła 3 latka.

• 1 miesiąc później...
  • Mamusia
witaj malgos mysz
Ja jestem z torunia i tu mieszkam na rubinkowie. chetnie sie dolacze mimo ze juz jestem szczesliwa mamusia 1,5 miesiecznego synka Oliwierka 🙂 Chetnie posluze dobra rada, jesli chcesz o cos zapytac badz jakies wiadomosci na temat naszego szpitala na bielanach to chetnie ile dam rade to pomoge 🙂 Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
  • 3 tygodnie później...
  • Mamusia
Niestety mało nas 😞 kafinka zamierzasz rodzić w Toruniu?? Bo ja się zastanawiam coraz bardziej nad Chełmżą, jedna bratowa rodziła w Toruniu druga w Chełmży i jak sobie posłuchałam to wolę jednak Chełmżę, mimo że teraz tutaj zrobili remont to i tak ludzie zostali przecież tacy sami...

• Mamusia
judkama napisał(a):
Niestety mało nas 😞 kafinka zamierzasz rodzić w Toruniu?? Bo ja się zastanawiam coraz bardziej nad Chełmżą, jedna bratowa rodziła w Toruniu druga w Chełmży i jak sobie posłuchałam to wolę jednak Chełmżę, mimo że teraz tutaj zrobili remont to i tak ludzie zostali przecież tacy sami...

Cześć 🙂niestety w Toruniu 😞słyszałam o Chełmży już 5lat temu i wtedy też bardzo sobie dziewczyny chwaliły,że położne super,lekarze i ogólnie opieka lepsza nad rodzącą i dzieckiem zastanawiałam się czy nie jechać tam rodzić jak byłam w ciąży z małym ale wyszło na to że Toruń i bardzo tego żałowałam po porodzie leżałam 3 dni i cały czas tylko ryczałam zero pomocy....teraz też musze rodzić w Toruniu ale tym razem nie będę siedziała cicho jak wtedy tylko otworze gębę jak będzie trzeba 😁 więc jak możesz rodzić w Chełmży to nie zastanawiaj się tylko jedź 🙂

• Mamusia
judkama napisał(a):
Martwi mnie tylko to, ze jeśli są jakieś poważniejsze komplikacje to i tak zawożą do Torunia, no ale nie ma co się tak pesymistycznie nastawiać 😜

na pewno będzie wszystko dobrze 🙂a masz jakieś problemy ciążowe?
rodze za 2 mc więc dam Ci znać co i jak wyglądało bo jak rodziłam 5 lat temu to masakra

• Mamusia
judkama napisał(a):
Dzięki za dobra radę 🙂 myślę nad wózkiem 3w1 ale najpierw chciałabym jakoś na żywo pooglądać, tylko w Toruniu zbyt dużego wyboru chyba nie ma oprócz bobasa przy placu Katarzyny i sklepu na Skłodowskiej...

Ja mam wózek 3w1 po synku bece confort kupiony w bydgoszczy bo tu w Toruniu niczego ciekawego nie było i wygląda na to że i teraz nie ma jak będziesz miała czas to przejedź się tam. W Bydgoszczy jest, w czym wybierać jest jeden minus cena ok. 3000 😞