Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Emilko na 53 prezentowały się łabędzie ramiona naszej Gosi 😜 ja to coś ok 35 strony (nie wiem bo z każdym postem to się zmienia)
Kajusia ja unikam słońca bo nie chcę aby zostały mi plamy po opalaniu, a i tak już jestem fajnie przybrązowiona... 😉

• Mamusia
magda123----> no wlasnie ja tez opalalam sie ale tylko z zakrytym brzuszkiem, z tym ze mi wystarczy godzina na slońcu i juz jestem brązowa 🙂 ale teraz wybieramy sie nad morze i obawiam sie własnie tych upałów, no ale wypoczynek na brzegu w falach i przyjemnym słoneczku to sam relax

• Mamusia
Iwona to papa napisz jak ci wyszly 🙂
Iwona wiesz co nie wiem czy nie wskazane ja jak na razie plam nie mam a skoro mój gin. mi tak powiedział to znaczy ,że można z umiarem.Ale zwróćcie dziewczyny uwage ,że slońce z roku na rok nie opala tylko parzy 😉 i nawet odrobina na słońcu i już człowiek jest poparzony 🙂

• Mamusia
nooo Iwonkaa napisz jak Ci wyszły 🙂
ja co do opalania to nic mi nie wychodzi, plam nie mam a mam w brzuszku dziewczynke 🙂
co zawsze mówią ze jak kobieta w ciąży z dziewczynką to zmienia się na twarzy i brzydnie:/ heh
oki papa i miłego dnia życze wam brzuszeczki :*

• Mamusia
nooo Iwonkaa napisz jak Ci wyszły 🙂
ja co do opalania to nic mi nie wychodzi, plam nie mam a mam w brzuszku dziewczynke 🙂
co zawsze mówią ze jak kobieta w ciąży z dziewczynką to zmienia się na twarzy i brzydnie:/ heh
oki papa i miłego dnia życze wam brzuszeczki :*

• Mamusia
moja ma 3 latka i każde dziecko jest inne moja się ciesz jak dostanie kucyka pony (z czego ma już całą kolekcję 🙂)puzzle czy klocki edukacyjne 🙂ostatnio dostała domino z obrazkami z bajki kubuś puchatek i też się cieszy 🙂Angelka uwielbia takie cos jak puzzle czy inne układanki 🙂