Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

u mnie niestety w gusta mojego ojca trudno się wstrzelić 😉 kosmetyki to ja mu sprzedaję;D więc na prezent mu nie dam;p a flaszeczka..;p;p hehehe
Pewnie gdybym nie była w ciąży to jeszcze sama bym z nim wypiła;D

• Mamusia
teraz tematem przewodnim sa prezenty 🙂 co jak co ale nie nawidze ich kupowac wole dostawac 😜 😜 😜 a tak serio to zawsze mam problem co kupic, czy to sie spodoba itd... Ostatnio byłam z mezem u jego chrzesnicy na urodzinach, ile sie nachodziliscmy zanim cokolwiek kupilsimy, koszmar, ale stanelo na lalce barbie z takimi akcesoriami, drogie to cholerstwo ale coz, mala miala ogromna frajde i z tego sie najbardziej cieszylam

• Mamusia
a ja wole dotac kase niz nie chciany prezent, przynajmniej sama spbie kupie to co chce i napewno bede z tego zadowolona bo z prezentami jest naprawde ciezko, chyba ze sie akurat wie co ktos potrzebuje czy bardzo chce a tak to lepiej nie ryzykowac, takie jest moje zdanie

Bo tak to jest - prezent trudno kupić ale ile frajdy jak się go daje;D
A co do piwa - to ja w ciąży nie dotykam żadnych procentów 😉 Tak mam w głowie ustalone - nie wolno i basta;D

Iwonka - ja już kiedyś tu pisałam - strasznie bym chciała kupowac i robiłabym to gdyby nie fakt, że wszystko już mam... ;p
Patrzę tylko za tym pieprzonym wózkiem podwójnym:/ Wypatrzyłam taki fajny, ale... nowy kosztuje 2 700 😞 i pasuje znaleźć używany..

kURDE... muszę się za gotowanie brać 😞 nie chce mi się jak cholera dzisiaj... 😞 ale wczoraj już zrobiłam sobie labę i na obiad zaserwowałam bułki z masłem czosnkowym;D hehe