Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
🙂 hehe moj pepek z dnia na dzien robi sie coraz większy i bardziej widoczny. no dziewczyny u mnie pogoda rewelacyjna dzis chyba znow pojde na basen 🙂 a z samopoczuciem różnie np noc dzisiaj mialam z glowy od 2 30 nie mogłam spac zasnełam o 4 i to na dodatek w salonie:/ ciagle mi krew z nosa leci|:/ i cały czas mam katar.

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja tez mam podobnie, długo długo sie mecze zanim usne a jak juz usne to ciagle sie budze, czytalam ze bezsennosc w pewnym momencie ciazy to rzecz normalna, mnie do tego wszystkiego dochodzi dziwny blizej nieokreslony ból jak wstaje rano, czuje bol z lewej strony jakby żebra, chyba mala mi uciska na ta czesc, tak mysle, tak naprawde to nie potrafie opisac tego bolu

• Mamusia
no naprawde nocki są bardzo cięzkie ze mna dzis Rafal spał zrobił mi herbatke i obudzilismy sie razem w salonie a brzuszek tez mnie bolał ale masował mi go oliwką wiec jakos zasnełam. Ja uciekam kochane życze miłego dnia i obyście sie dziś bardzo dobrze czuły buziaki papapa

My po spacerku 😉
Kuba mi przed chwilą z domu uciekł (nie domknęły mi się drzwi wyjściowe(!)) . Na szczęście nie poszedł na schody tylko wszedł na taras.. Jak sobie pomyślę co się mogło stać;(

A potem się jeszcze przewrócił prosto na nosek. i krew mu się puściła.. Bałam się, że złamał ale jak już się uspokoił podotykałam i nic nie płakał więc chyba w porządku.. Ale stracha się najadłam jak nigdy 😞