Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

Madzia ja tego psychicznie nie wytrzymam...
ehh.. będę teraz doskakiwać do Was bo biorę się za sprzątanie - przede wszystkim muszę zrobić porządek w zabawkach w kojcu.. To w końcu nie pudło na zabawki. A tam mały będzie bezpieczny.

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pewnie, że zapomni... jak wstanie już nie będzie pamiętał..
ehh.. najgorsze jest to, że tak naprawdę chyba nie da się upilnować takiego brzdąca.. Tym bardziej, że on sobie od jakiegoś czasu swobodnie chodzi po całym domu i nie lecę za nim jak tylko nogę za próg wystawi.. Chociaż teraz pewnie będę.. Strasznie się zdenerwowałam 😞 Śpi teraz taki spokojniutki.. biedaczek mój

miejmy nadzieję, że jak najmniej 😉
ehh.. powoli zaczynamy remont (ocieplenie na początek). Grześ już zwozi materiał, jutro pewnie zaczną.. strach się bać co to będzie.. Mam nadzieję, że wystarczy nam kasy i zrobimy ten pokój dla Kubusia

No i zostałam sama.. Kuba śpi a ja mam cholernego lenia... wiem, że pasuje już zrobić jakiś porządek, ale... nie mam serca do tego.. chodzę tylko i sprawdzam czy z Kubim jest w porządku... nie mogę się na sprzątaniu skupić...

• Mamusia
hejka brzunie co słychać jak tam wasze maleństwa buszuja troche hehehe 🙂 😁 ja jutro zmykam na pobranie krwi znowu nie będzie sie mogła wbić w moja rękę 😠 to ją ugryze hehehe 😁 😁 😁 😁 Gosia a ty jak też dał ci jak byłaś na wizycie u gin skierowanie na pobranie krwi>>>>????mówił ci coś o kupieniu glukozy>>????

• Mamusia
Witam. Pisałam już,że mam do odsprzedania rzczy po mojej córci Wiktorii. oto link do wszystkich zdjęć! 🙂

http://picasaweb.google.pl/112642762168847547414/Ubranka03#

proponuję również sprzedaż na sztuki. przy zakupie całego zestawu oferuję różnego rodzaju gratisy 😉

kontakt gg - 20749246

Niech brzuszki zdrowo rosną! ;*