Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wracam na chwilkę;D zrobiłam sobie przerwę w obieraniu ziemniaków;p;p hehe
Co do badania to ja w pierwszej ciąży miałam 75 g i krew pobierali mi 2 razy (przed wypiciem i po 2 godz 😉)
Masakra jakaś jest dzisiaj.. cud, że Kuba wytrzymuje bez wychodzenia w domu;p Mądry chłopaczek wie, że musi być grzeczny 😉 A ja dzisiaj się dość fajnie czuję 😉 tylko mi tak ciężko;p;p za długo spałam i się dobudzić nie mogę;p;p

ehh.. idę do kotletów;p

• Mamusia
Na chwilę obecną tak sie prezentuję ja 🙂
[URL=http://img202.imageshack.us/i/p21071011530002.jpg/][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/2018/p21071011530002.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

A tak mój brzusio 🙂

• Mamusia
Dorotka sliczny brzuszek!zdróka! a jak pogoda u was u mnie jest słonce za chmurami ale duchota ze
umieram na kanapie i pijeee wode.. bylam w miescie rowerkiem i wróciłam mokra jak scierka ale obiadek wstawiłam i teraz czekam na mojego mezusia 🙂 a wy jak sie czujecie?

Kajusia nic poważnego 😉 po prostu od czasu do czasu trak mnie łapie... ostatnio trochę częściej...

Madziu problem w tym, że Iwony nie ma;p gdzie się podziewa zamiast humor nam poprawiać?? 😁

hej Pati 😉 jak tam dzień mija??

ja się dalej opieprzam;p jakoś mi się do tej glukozy nie pali;D
i za każdym razem przy pobraniu krwi liczę, że się wbije za pierwszym razem.. bo nie wiedzieć czemu jak się nie uda to za drugim zawsze mdleję;p (mój ojciec ma tak samo;p)

tak Klaudia - to nieszczęsne badanie 😉 ja już od tygodnia się do niego zabieram ale jakoś mi nie idzie 😞 nie lubię tego... pewnie do niedzieli dam sobie spokój ale po niedzieli już zrobię 😉

to jest proszek (przynajmniej u nas) albo 50 albo 75 g glukozy.. ja mam 75 niestety.. to się rozpuszcza w wodzie i pije... pobierają krew przed wypiciem i 2 godz po 😉 Mi lekarz powiedział, żeby wcisnąć trochę cytryny to będzie znośniejsze;p

e tam się takich szczegółów czepiasz 😉;p;p uciekam spać bo mnie młody podkopuje a oczka się zamykają 😉 dobranoc i do juterka 😉 bo będę zaglądać i mam nadzieję, że Wy też;p;p