Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

Aga brzuszek jest coraz większy, poczekajcie jeszcze trochę a zobaczycie jak Wasze dogoni 😜
miałaś rozwolnienie? to niebezpieczne w ciąży, wszelka biegunka czy coś... moja znajoma jak miała to leżała w szpitalu na izolatce 🤨

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ehh.. ja się muszę przestać objadać.. a mam takie ciśnienie na słodkie 😞
i znowu waga poleci w górę jak szalona.. koniec tego. Wracam do ćwiczeń, żebym nie miała sił już tyle jeść.

też mam nadzieje ze to nic groźnego 🙂 jeden dzień to nic...mnie dzisiaj w nocy też obudził straszny ból brzucha aż pobiegłam do łazienki ale wysiedziałam się i nic.., boję sie teraz jak cholera tych różnych wirusówek powodujących grypy żołądkowe

• Mamusia
Dziewczyny, witam Was wszystkie serdecznie.
Obecnie jestem w 23 tc. Forum śledzę od jakiegoś czasu,ale dopiero teraz postanowiłam napisać.
Z tego co widzę to znacie już płeć dzidziusia, u mnie na razie bobas układał się tak, że nie można było stwierdzić 😉

• Mamusia
Całkiem nieźle. Najgorsze były pierwsze tygodnie, mój żołądek nic nie przyjmował... Ale od 13 tc wszystko się zmieniło i pochłaniam prawie wszystko 😉 Od kilku dni dzidziuś takie harce urządza w brzuchu, że ciężko mi zasnąć, bo budzi się wtedy kiedy ja próbuje zasnąć 🙂 Ale to takie cudowne uczucie, więc na razie jest ok 🙂

• Mamusia
Cześć, jak się dziś czujecie???? Tez odczuwacie taką ulgę od tych okropnych upałów?

sardynka- i ja witam Cię na forum i życzę dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa 🙂

PS. Dziewczyny, może mi któraś z Was poradzić jak zdjęcia dodawać? Bo kurcze nie wiem o co chodzi ale jakoś nie udaje mi się 😞 buu

Aguś ja miałam na 24 tc 7 kg do przodu 😉

Emcia wgrywasz zdj na str np. imageshack.us (dobrze jest je wcześniej zmniejszyć) a potem na forum wklejasz odpowiedni link 😉 tam Ci wyskakuje ich kilka i ten co jest opisany, że pasuje do forów kopiujesz i wklejasz w poście 😉

a poza tym miło Cię znów widzieć 😉 Jak się czujesz??