Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Paula jaki super brzuchol 🙂 mam wrażenie że od pewnego czasu stanął Ci w miejscu ,na początku też taki miałaś ,może teraz będzie Ci już wolniej rósł 😉

magda123 napisał(a):
Gosia a czemu miałaś ciężką noc??

Madziu Kubuś nie mógł spać, potem go jeszcze przeczyściło... dałam mu czopek przeciwbólowy bo totalnie nie wiedziałam o co kaman, pobawił się jeszcze godzinę (położyliśmy się po północy! przy czym mały zasnął dopiero 2.30) i o 7 pobudka.. No i jak to zwykle bywa kiedy Kubuś płacze a ja nie wiem co się dzieje i nie mogę go uspokoić ostro pożarłam się z mężem...

Zdrzemnęłam się teraz z Kubą 2 godz... mały po spaniu miał 37 stopni.. oczka spuchnięte, świecące... Do tego ten cieknący z noska katar i coś pokaszluje go jeszcze.. ehh.. tak nie lubię jak jest chory 😞 ale jak przy takiej pogodzie go uchronić? Drań mały został przedwczoraj wieczorkiem na polku z tatą.. Grzesiek coś zaczął robić a ten na tym chłodzie wpakował się do basenu.. i pewno dlatego się przeziębił. Niby tylko rączki zamoczył ale wystarczyło..

u nas choroba postępuje.. temperatura idzie w górę 😞 Kuba o 16 zasnął (kolejną noc z głowy będę miała 😉:P) ale to nic. Ważne, że śpi i wygrzewa się. Jutro na 100% musimy się wybrać do lekarza.. znów problem z transportem (boję się jeszcze sama jechać... inaczej jak mam męża obok a inaczej jak mam jechać tylko z dzieckiem).. Mam nadzieję, że się poprawi...

• Mamusia
hej Brzuszki! co tam u was?
oj Gosiu biedny Kubulek chory 😞 kurde oby szybko wracał do zdrowia!

a jak u was z samopoczuciem? u mnie okropnie:/ strasznie zle sie czuje a przez to ze czuje ze puchne:/ z dnia nadzien coraz gorzej:/ nie wiem ale czuje zejakcos zjem to tak jakbym zjadła porcje tego czegos 4 razy wieksz i czuje jakbym meeega bardzo tyła:/ cholera juz mam dosc 😞 mozecie mi cos poradzic co robic?

• Mamusia
Hej Brzusie kochane 🙂
jak Wam mija dzionek?
Gosia biedny ten Twój Kubuś 😞 oby szybko wyzdrowiał!
Dziś wreszcie u nas ładniejsza pogoda 😜 pewnie połaże troche po dworze 😉
A wiecie co, od wczoraj mam straszny ból w okolicach kości ogonowej 🤨 nie wiecie co można na to poradzić???