Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hej mamuśki 🙂 ale się rozpisałyście...czasowe z Was babki, nie to co ja... 😜
ostatnio mam nawał obowiązków i dla siebie mało czasu... 🤔 nie jestem nawet w stanie nadrobić tych wszystkich stron które wyprodukowałyście 😞
do tego strasznie boli mnie prawa noga od biodra w dół i trudno znaleźć jakąś wygodną pozycję.... 🤢
Madzia super brzunio 🤪 i wiesz mam takie samą szafę hehe 😁
Pati zazdroszczę Ci tej wizyty, tęsknię już za prywatnym gabinetem kiedy to mogłam spokojnie obejrzeć sobie moją niunię ....(dopiero we wrześniu będę mogła bo gin skończy wreszcie remont)
ja w poniedziałek idę na glukozę i badania do szpitala to zobaczę jak urosła moja malutka 🙂

• Mamusia
Dzień Dobry 😉
Nam się właśnie zaczął kolejny dzień 😉 Daria siedzi na nocniku a ja jak najszybciej wszystko sprawdzam 😉

Iwonko... to nie moja szafa :P tylko teściowej 😜

Uciekam do Darii, bo Tatuś odsypia nockę a ja muszę ją już zdjąć z nocnika bo kupa już jest 🙂

Miłego!!

dzień dobry 🙂
wpadam na chwilę się przywitać z rana z kanapką w ręce a tu Madzia mi śniadanko nieźle umiliła 😜 nie ma co...hehehehe 😁
Miłego dnia i gawędzenia dziewczynki ja muszę zająć się teraz domem bo na 10 lecę do fryzjerki 😉
może chociaż dziś po południu znajdę trochę więcej czasu jak się szybko ze wszystkim uwinę...
papatki 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki!
U nas słoneczko za oknem 🙂 pranko wisi i się suszy 🙂
Madzia super brzunio! A Daria tez śliczna 🙂 ile ona ma? Mała jest jeszcze nie?
Uciekamy niedługo na zakupy 🙂 Dziś po południu nie będę miała już kompa ;/ ale będę starała się zaglądać i zawsze coś skrobnąć.
Zauważyłam że dzidzia mnie budzi w nocy jak się rusza. 🙃 Też tak macie?

Madziu dziękuję w imieniu Kuby 😉
A brzucha to Ty prawie nie masz - to niesprawiedliwe;p
A ja właśnie wróciłam do Kuby z wieeelką ciężarówą i z okazji urodzin postanowiłam zabrać go do.... fryzjera 😁 Idziemy na 15.30 😉 zobaczymy co z tego wyjdzie 😁

Dziewczyny przeszłam całe miasto, żeby znaleźć fryzjera, który obcinał już włoski aż tak niedostępnemu dziecku;p Mam nadzieję, że się uda 😉 Bo z takimi włoskami już naprawdę gorąco mu...

• Mamusia
szczerze nie ma fryzjera ktory ci to zagwarantuje 😉choć może ./niestety ale Kuba sam musi sobie pozwolić bo go tylko zrazisz .Ja pracowałam w tym zawodzie więc coś nie coś wiem jak dzieci reagują 😉zwłaszcza jak rodzice go na siłę trzymają 😞i zmuszają