Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

też się pochwal 😁

Trzymasz takie psisko w domu?? ja bym nie wpuściła nawet do ogródka - podobają mi się, owszem ale dostaję histerii i ataków lękowych na widok malutkiej psiny a co dopiero takie bydlę..

z psami tak chyba jest - kuzynka jak miała 4 lata biegała za swoim, siadała na nim i czort wie co mu robiła (takie dość spory wilczur, ja się go w każdym razie boję. Zniosę go tylko w kojcu;p) a potem mówiła "Wiecie co robiłam Boryskowi?? haha.. ciągnęłam go za jajca";p;p

• Mamusia
wiesz co u nas każdy mówil, ze musimy psa uśpić jak się urodzi dziecko 😉i takie tam a jak wróciłam z Angelką ze szpitala to nic nie robił tylko spał przy jej łóżeczku ona płakała on też 🙂 A co do dokuczania to wie co jej wolno a czego nie 🙂 ona go czesze karmi t jest jej pies 🙂 No ale są różne psy i są różnie wychowane i nie nadają się dla dzieci.

• Mamusia
hihi z tymi psami to roznie bywa, bo duzy i na groznego wyglada a zalizal by na smierc a nieraz te male takie bohatery i sie rzucaja na wszystkich i gryza 😜
A bernardyna miec to pozazdroscic boskie sa te psiaki i do rany przyloz 😉...Ale pewnie sie za nim nasprzatacie tej siersci co??

Oj to Wam tylko pozazdroscic tego dobrego samopoczucia 😉 hihi ale jeszcze troche i tez bedziecie narzekac 😉 Sierpniowki to juz polowa po porodzie, a teraz nas -wrzesniowki dopadaja bole,panika przed porodem i zmeczenie ...co druga postekuje ale co zrobic taki urok 😉
Ja osobiscie czuje ze cos zaczyna ku koncowi sie ruszac wiec byle te jeszcze 2 3 tyg. i po sprawie 😉