Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie, że nie zmuszę. Ale chcę spróbować bo szkoda mi go tak się poci..
A powiem Wam, że chciałabym, żeby kiedyś miał włosy jak tatuś 😉 Ale niech to będzie jego decyzja 😁

Madziu bo ja tak wpadam tu i tam 😉 od wczoraj cały czas tylko pralkę nastawiam tyle mi się nazbierało przez ten czas zanim kupiliśmy..

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Madzia ja jestem nią zachwycona 😉 w porównaniu z tamtym ponad dziesięcioletnim gratem.. Nie muszę myśleć, żeby wstać rano i włączyć tylko ustawiam sobie wieczorem, nie boję się, że Kuba mi coś poprzyciska bo zablokuję panel i przede wszystkim jak się wypierze to jest porządnie odwirowane (w takim tempie to mi jeszcze nie schnęło;p) i pachnie a nie zalatuje starą pralką;p Mam nadzieję, że trochę podziała:d

Poczekamy zobaczymy 😁
a na razie pralka jest też świetną zabawką dla Kuby 😁 do tej pory mieliśmy tę otwieraną z góry, a teraz wzięliśmy normalną 😁 więc wirujący bęben jest zachwycający 😁 Kuba sam się boi więc stoimy razem a on pokazuje paluchem i woła takie niedowierzające "buuuuuu";p

Żebyś wiedziała;p tylko klockami się sam bawi;p a pralką musimy razem 😁
Cholera ale się najadłam..;p Siostra mi zrobiła kanapki i jeszcze lodami dopchałam 😁 fuj.. znowu będę jęczeć, że gruba jestem 😞 😞

[URL=http://img69.imageshack.us/i/1014849modified.jpg/][IMG]http://img69.imageshack.us/img69/9302/1014849modified.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

proszę na życzenie 🙂

• Mamusia
Magda Ty masz taki mały brzuszek że ja nie widzę tam prawie wcale ciąży! Jakbym nie wiedziała to nie powiedziałabym że Ty w tym tygodniu ciąży.
Ja to już mam brzuch! Ludzie pytają kiedy rodzę , moja ciocia że z dnia na dzień jestem większa 🙂 a sąsiadka codziennie że pięknie wygladam!

Dorcia masz chociaż miłą sąsiadke 😁 ja natomist od takiej znajomej ze sklepu też słyszę co się tam pojawię że za każdym razem jest mnie więcej, ostatnio mi wygarnęła że mam już takie "pucochy" na twarzy.... 😠 miła jak nic...
a następnie dodała,że ona w ciązy przytyła 30 kg 😁 przyganiał kocioł garnkowi....