Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):
no ciekawe jakie są duże te nasze brzuchy 😁 😁 😁 mojego męża zgaga pali 😁 😁 😁 😁 wziąl na siebie jeden objaw ciąży 😁 😁 😁

no to chociaż tyle rozumie co przeżywa kobieta w ciąży 😁 😁 😁 😁 daj mu rennie 😉

na niego reenie nie działa a zgagę ma od dość dawna 😁 😁 😁

• Mamusia
madzia_88 napisał(a):
Hej Brzusie 😉
My dziś od 5:30 na nogach 😜 bo Daria zobaczyła, że Tatuś wrócił i już nie chciało jej się spać 😜
Później postaram się wstawić zdjęcie brzuszka 😉 🙃 a wiecie, że na razie przybrałam tylko 1,5kg... ☺️ ale przez to o wiele lepiej się czuję niż z Darią ☺️
Uciekam do Szkraba bo broi jak nie wiem...

ja już 15 kg i wcale mi się to nie uśmiecha 😠

• Mamusia
właśnie jestem juz od gin. moj brzdąc jest duzym dzieckim wazy 2kg 🙂 cisnienie znowu wysokie miałam u niego ale powiedziałam mu ze tak mam jak do niego wchodze 😞 no i co najgorsze to dzidzi moje jeszcze sie nie przekręciło jest pośladkowo jesli sie nie przekręci bedzie cc 😞 moj gin powiedział ze juz jst 32,5 tc wiec kobitki moje drogie bede rodzic w pazdzierniku ale nie martwcie się nie opuszcze was juz tu zostane 🙂 na usg wyszła data21.10.2010r

• Mamusia
Hej Madzia 🙂
Pati to masz kawał Bobasa 😜 a co się stało, że postanowił"mieć wszystko w tyle" 😉 co mu Mamusia nagadała, że z takim nastawieniem do świata jest 😉?
A tak serio to się nie martw 🙂 obróci się jeszcze 🙂 zobaczysz 😉 i nie licz na październik bo przenosisz i urodzisz 7 listopada 😉 w moje urodziny 😉

• Mamusia
a teraz siedzimy i oglądamy bajkę 😁 😁 😁 bo u nas tak leje ,że po prostu szok ja nie wie jak będzie jutro tak padać to ciekawe jak pójdziemy na rozpoczęcie roku szkolnego jeszcze na 8;30 😞 trochę wcześnie jak dla mnie nie wspomnę o moim śpiochu 😁 😁 😁