Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati tak wygląda;p bo zdj jest tak z bliska;p poza tym cycki mi teraz nie rosną więc automatycznie brzuch wydaje się większy;p Ale fakt.. urósł ostatnio baaardzo 😉 jest jak taki cholernie mocno nadmuchany balon:P:P

Dobrej nocki Madzia 😉

cześć dziewczynki 🙂
nareszcie mam neta,cały dzień przesiedziałam wkurzona bo mój administrator nie odbierał telefonu, często tak mam jak jest wiatr bo ma jakieś awarie... 😞
teraz nadrabiam po całym dniu... 😉

• Mamusia
Gosia ja pieczywa nie kupuje zazwyczaj bo moj Marcin jest piekarzem i mam chlebek i bułeczki ciepłe rano 🙂ale gdzies mnie chęć na ta pizze naszla jak kobiete w ciązy a tu masz pleśń 😠właśnie ja zjebałam przeprosiła mnie i wymienia na drugą ja do niej mowie pani sama sobie teraz zjedz ta pizze a ona ze pieniedzy nie moze mi oddac bo na kase juz jest nabite a ja wie pani co niech pani sobie wezmie te pieniadze ja nie zbiednieje ale mam nerwy 😠 😠 😠

Gosia super zdjęcia i brzuch rzeczywiście Ci podgonił teraz 😉 Pati dobrze,ze zauważyłaś co jesz.. 😲
jak baba wiedziała że ma stare to przynajmniej ciężarnej mogła nie podawać... 🤔

Magda tak szybko nas zlewasz??:P a na czym byliście??

No Iwonko brzuch podrósł - ale myślę, że to kwestia tego, że chwilowo idzie tylko w brzuch.. a 12 kg gdzieś się musi upchnąć;p;p

Pati masz oklaska za zjebanie pani sklepikarki 😁 hehe

Pati przy Kubku do końca ciąży prawie nie miałam kreski.. pod koniec taką leciutką.. a co do rozstępów to ostatnio mnie tak skóra na brzuchu swędziała:/ patrzę dzisiaj a tu takie plamki różowe - chyba się właśnie rozstępiska robią.. jakby mi nie wystarczyło to co po Kubie zostało...

Iwonka a na którym ten serial i o której? bo coś mi tytuł mówi ale nie mogę skojarzyć;p

dziewczyny ja w pierwszej ciąży miałam okropne rozstępy ale to moze dlatego że niczym nie smarowałam skóry, potem jak doprowdziłam się do porządku to nawet nie było ich widać ,wsystko się gdzieś w skórze ukryło...a teraz jeszcze mi się nie robią, widać tylko te stare (chyba) 🤔
i też niczym nie smaruje 😉

Pati bo widać taka nasza natura...

O.. właśnie od wczoraj na cyfrze są też prawie wszystkie polsaty więc może też obejrzę;p

uff.. uparłam się, że wylicytuję Kubkowi jeszcze jedne spodnie;p bo mi się strasznie spodobały;p walczyłam do końca - 30 dychy wyszło+ przesyłka ale taaakie urocze są;p;p 😁
http://allegro.pl/show_item.php?item=1201962952&errmsg=Ta+aukcja+ju%C5%BC+si%C4%99+zako%C5%84czy%C5%82a.

nie no bajeranckie Gocha ,mam słabość do takich ubranek...zwłaszcza ostatnio przykuwaja moja uwagę chłopięce ubranka, uwielbiam takich małych facetów w koszulach, kamizelkach, kaszkietach... 😁

Iwona ja właśnie też uwielbiam takie ciuszki 😁 a Kub ma 2 super koszule tylko nie miał spodni do nich bo wyrósł;p
No to mu teraz 3 pary kupiłam 😁 wprawdzie liczyłam, że te też za dychę pójdą.. ale;p Choćbym nie wiem ile miała dać to tak mi się strasznie podobają, że musiałam je kupić;p;p

Pati200 napisał(a):
Gosia a ty jednak idziesz w tej tunice swojej na wesele???

Jeszcze się zastanawiam pati ale chyba tak.. w sumie mam dość szukania... tylko muszę znaleźć lepsze legginsy niż te co kupiłam:/