Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

magda123 napisał(a):
zdjęcia powiększają 😁 i dodają zbędnych kilogramów 😁
tak jak mówisz Madzia 🙂...ale ja tak uwielbiam takie maluszki nie mogę sie na nie napatrzec...i zawsze sobie myśle ...że jakie to dziwne...że nie dawno siedziało w brzuszku 🙂

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

magda123 napisał(a):
a mnie to zawsze dziwiło ,że jak się maluszek urodzi to włóż go potem z powrotem do środka 😁 😁 takie małe pozwijane jest w brzuchu 😁
ja miałam ostatnio taki głupi sen...że urodziłam jakoś 2 tygodnie temu napatrzałam sie na niego a pózniej koleżance kazałam włożyc z powrotem bo pomyslałam że to jeszcze za wszesnie i tam mu będzie lepiej...pamiętam że kombinowałyśmy jak to zrobic hehehe to był dopiero sen 😁 😁 😁 😁 😁

kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
a mnie to zawsze dziwiło ,że jak się maluszek urodzi to włóż go potem z powrotem do środka 😁 😁 takie małe pozwijane jest w brzuchu 😁
ja miałam ostatnio taki głupi sen...że urodziłam jakoś 2 tygodnie temu napatrzałam sie na niego a pózniej koleżance kazałam włożyc z powrotem bo pomyslałam że to jeszcze za wszesnie i tam mu będzie lepiej...pamiętam że kombinowałyśmy jak to zrobic hehehe to był dopiero sen 😁 😁 😁 😁 😁
a do tego to był synek a nie córcia 🙂

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):

ty to masz sny 😁 😁 😁

Pati200 napisał(a):
kama tez mi sie ostatnio sniło ze urodziłam i chciałam go przystawic do cyca a on mi odgryzł brodawke normalnie głupoty mi sie sniły 😮
hehehe ale mnie rozbawiłaś 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 te sny to czasami takie idiotyczne są 😁 😁 😁 😁

magda123 napisał(a):
hmmm może też nosisz synka 😁 😁 😁
nie kracz Madzia 🙂) ale różnie to bywa///jak by tak było to trudno tez sie będe cieszyc tylko najgorsze jest to że był by ubierany ciągle na różowo 🙂 i tyle sukieneczek mam 🙂)

Pati200 napisał(a):
wiecie jak ja ciezko w tym snie płakałam ze cyckiem nie bede mogła karmic 😁 😁 😁 😁
przepraszam cie ale tak mi sie śmiac chce...bo sobie to wyobraziłam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁,ale wyobrazam sobie jak musiałaś to przeżywac...okropne ale i tak leje ze śmiechu 🙂))