Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wróciłam 😁 okna umyte;p jeszcze w sypialni ale tam Kubek teraz śpi;p
Pati porodu wcale łatwego nie miałam.. męczyłam się 10 godz z regularnymi skurczami bez rozwarcia... ale to jest takie mało ważne jak już się dziecko urodzi 😁
Aaa.. ja Kubie prałam wszystko w płatkach mydlanych, teraz kupiłam proszek JELP 😉

A z rożka nie zamierzam korzystać;p przy Kubie nie korzystałam bo nie lubię;po więc teraz też raczej przesiedzi w szafie;p

A Iwonka jeszcze co do pieluszek - na ile możesz i będzie Ci się chciało to tetrowe jednak najlepsze 😉 no ale to trzeba co chwilę zmieniać... ja szybko wymiękłam;p teraz korzystam z nich jak ze śliniaczków albo jak Kub tyłek odparzy;p
A co do firmy to zdecydowanie Pampers.. huggies niestety uczula często i łatwiej o odparzenia... Na chwilę są ok, ale na dłuższą metę ja się na nich przejechałam a Pampers mnie jeszcze nie zawiódł 😉 a te dla noworodków (takie żółte) to w ogóle są super bo tak wchłaniają kupkę, że o odparzeniach mowy nie ma! 😉

iwonka1 napisał(a):
co na pepuszek Gosiu????

Na pępek 😉 ja korzystałam tradycyjnie ze zwykłego fioletu 😉 i pępek szybciutko się zagoił i odpadł 😉
Bo jeśli o pępek chodzi to raczej kwestia tego jak dziecko jest uwarunkowane.. jednym będzie się goił dłużej innym krócej i już. Zwykły fiolet moim zdaniem zdaje egzamin na 5 😉