Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć brzucholki 😉
Wpadłam się przywitać i do pracy! 😉 W prawdzie pokój Kuby jeszcze nie skończony ale miejsce na ubranka jest więc zamierzam wykorzystać niedzielne słoneczko i poprać ubranka Mateuszka 😉
Cieszę się tym jak małe dziecko 😁 Nawet obiad mi się z tej okazji chce gotować;p
Miłej niedzieli 😉 buźki 😘 😘

A Kamusia - ja raczej nie mam takich bóli jak na okres... Mnie znów baardzo czesto kłuje szyjka:/ i to do tego stopnia, że się ruszyć nie mogę...

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
witajcie mamunie w niedzielny słoneczny dzień 🙂madziu byłam w piatek zyczyc wami miłgo weekendu bo ja wczoraj byłam na imieninach i nie było mnie cały dzień dlatego nie było mnie na brzuszku.Kamusia co do tych boli miesiaczkowych to ja takie cos mam lekkie ale zaraz przestaje boleć.Gosia te kucia tez występuja u mnie a jak tak juz zakuje bardzo to musze zrobic przystanek bo nie moge kroka postawic 😞 i gdzies bardzo brzuch mi juz na dół opadł 😞

Pati ale jak gin Ci powiedział, że Ty z terminem z usg jesteś tak dużo do przodu to opadającym brzuszkiem się nie masz co martwić! Bo to znaczy, że dzidzia się do porodu przygotowuje 😉 I że już bliżej niż dalej końca 😁

• Mamusia
Cześć wszystkim,
Nie było mnie tu dosłownie wieki a wszystko przez to, że nagle wynikła mi przeprowadzka! Mówię Wam, koszmar!! Urządzać się od zera, w dodatku mój mąż pracuje po 10h dziennie a ja z brzucholkiem nie wiele mogę zdziałać sama... No ale teraz sytuacja wydaje się w miarę opanowana, choć jeszcze jeśli chodzi o pokój dla małej to jestem w proszku, tylko szafa skręcona i maaaase pudeł...
Życzę Wam miłej niedzieli 🙂 Pozdrowionka

CZESC.ALE DZIŚ KOSZMARNA NOC...MOŻE SPAŁAM ZE 3 GODZINKI...DOPADŁA MNIE BEZSENNOŚC...ALE O DZIWO CZUJE SIE NORMALNIE...PEWNIE POPOŁUDNIU JAKĄS DRZEMKE WALNE...A CO TAM U WAS DZIEWCZYNKI??JAK SIE CZUJECIE???

• Mamusia
A no widzę właśnie, że zastój... Ja jestem w trakcie przeprowadzki dlatego tak rzadko piszę, codziennie staram się zajrzeć na brzuszek i podglądam co tam u Was, ale czasu mam mało ogólnie. Teraz u mnie najgorszy etap bo rozpakowywanie... A spieszy mi się strasznie bo chciałabym ze wszystkim zdążyć przed porodem. Pokój dla małej musi być na błysk a póki co zamiast tego to jest tam sterta pudeł i ogarnia mnie czarna rozpacz!!!