Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

cześć dziewczyny 🙂
widzę,że Wy już się przygotowujecie do narodzin a ja nawet o tym nie myślę....nie mam jeszcze nic....dziś przeleżałam całe popołudnie a jak się schylam to tak mnie kłuje w szyjce,że trudno się rozprostować 😞

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no właśnie ,żeby tylko minąć ten ósmy m-c ,nawet jeden dzień dziewiątego to już jest podobno bezpieczniej urodzić (dla maluszka oczywiście)
ja nie leżę cały czas tylko robię wszystko na miarę swoich możliwości ale zauważyłam ,ze ostatnio codziennie boli mnie brzuch jak na okres...

• Mamusia
Dziewczyny nie wygłupiać się tylko zaciskać nogi i trzymać 😜
a tak bardziej serio... Anitko dasz radę!! ja na fenoterolu też miałam twardnienia 🙂 a wiesz kiedy się skończyły?? jak odstawiłam 🙂 a urodziłam tydzień po terminie 😜

Iwona... kiedy masz najbliższą wizytę??

• Mamusia
ja jak leżę to brzuch jest miękki, Mała wierci się.... a jak tylko wstanę do toalety, albo na obiad to twardy jak kamień i mam wrażenie jakby wszystko ciągło mi się w dół i podbrzusze też mnie boli.... i myślę, że Maleństwo wtedy się męczy i dusi w napiętym brzuchu

madzia_88 napisał(a):
Dziewczyny nie wygłupiać się tylko zaciskać nogi i trzymać 😜
a tak bardziej serio... Anitko dasz radę!! ja na fenoterolu też miałam twardnienia 🙂 a wiesz kiedy się skończyły?? jak odstawiłam 🙂 a urodziłam tydzień po terminie 😜

Iwona... kiedy masz najbliższą wizytę??

ja? ja mam na 13-go października dopiero... i trzymam mocno nie wypuszczam na razie hehe

Madzia spokojnie:P od kiedy mam problem z brzuszkiem zwolniłam tempo do minimum, ale i tak to się powtarza...pewnie gdybym robiła wszystko jak dawniej już dawno wyladowałabym na porodówce 😁
Pati ja też używałam bambino, wydaje mi się że to dobre kosmetyki dla maluszka 🙂

WPADAM BY SIE PRZYWITAC 🙂 WIDZE ŻE WCZORAJ TROSZKE POPISAŁYŚCIE SOBIE...A JA ZACZEŁAM OGLADAC SERIALE I TAK ZASNEŁAM...DZIS NAWET ŁADNA POGODA TYLKO CHŁODNO...ALE CIESZE SIE ŻE NIE PADA TAK JAK TO BYŁO WCZORAJ 😠 😠

• Mamusia
Witajcie Kochane 😉
miłego i udanego dnia 😉 mnie przeziębienie próbuje rozłożyć do końca... a czosnku nie mam... 😞 ale jakoś sobie poradzę 😜 tylko gardło mnie boli 🙂 a z Darią już lepiej (tfu, tfu!!) 😉 już nie ma katarku i spokojniej śpi 🙂 dziś tylko po 5 trochę popłakała przez sen... ale to pewnie koszmar jakiś ją męczył 🙂

i dziś byłam zrobić wyniki 🙂jutro mam je odebrać 😉

• Mamusia
Hej dziewczyny !

Po raz kolejny pisze do was z informacją że mam do sprzedania ubranka i najchętniej sprzedałabym je w całości a nie na sztuki!
188 sztuk !!!!!!!!! 0-3-6-9-12 miesiąca!
cena sztuki to 2.39 a większość ubranek jest oryginalna !

http://pic...2168847547414/Ubranka03#

Cena całości to 450zł + przesyłka 25zł( pewnie wyjdzie więcej ale dołoże te kilka zł) ( ps. cena bez leżaczka! ewentualnie można się dogadać przy zakupie całości obniże cene leżaczka i dołożę go do zestawu za 70zł ) jeśli ktoś chce mogę wystawić na allegro. jednak to zawsze wiąrze się z kosztami wystawienia aukcji i prowizji od sprzedaży )

dorzuce małe gratisy w postaci kaszki mannej bobovita , gazików LEKO do pępuszka , pieluszki tetrowej i flanelowej , nowej butelki canpol babies z grzechotką, ręcznego laktatora AKUKU itd.

gg : 20749246