Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

no to ja też tak mam że jak czasaem ukłuje to masakra nie można się ruszyć i mi gin powiedział ze to grozi przedwczesnym porodem..ale jak mnie badał to powiedział ze co prawda jest zmieniona ale nie jest źle...jak pójdziesz w środe to sie przekonasz ,mnie zresztą też tak kłuje jak się po coś schyle, czasem trudno się rozprostować....ja czegoś takiego z Melką nie pamiętam

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja się tam znowu nie martwię bo przy Kubku miałam tak samo 😉 o żebyś wiedziała jak się bałam, że to może się coś zaczyna powoli;p;p a tu i tak nic;p więc teraz nie stresuję się na zapas 😉
Boję się tylko, że mały będzie pępowiną owinięty.. (KUba był) bo strasznie się wierci.. małe ADHD;p dosłownie chwili spokoju nie ma;p

GoGr napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
patrzysz na allegro za firankami? fajne nawet mają....ja kupiłam spodnie ciążowe bo już mi w getrach zimno a dresy nie wszędzie pasuja i czekam już cały tydzień w końcu urodzę i mi potrzebne nie będą 😁

Patrzę właśnie... ale szukam tego co tu znalazłam.. w sumie to tylko jedne mi się spodobały.. bo ja nie chcę gotowych uszytych tylko sam materiał bo uszyje mi mama.. i nawet nie drogie są.. Muszę pogadać z moim.. ale wcześniej ktoś tam ma coś spróbować znaleźć więc jeśli zamówię to potem;p
A co do spodni ciążowych to ja mam ich chyba więcej niż zwykłych;p Ale przydadzą się jeszcze 😉 We wtorek mi mają jeszcze jedne dojechać 😁
W planach jest ciąża znajomej, która swoją drogą dostarczyła mi mnóstwo szerszych ubrań więc jakby co będą dla niej 😁

no gdybym spełniła prośbę Amelki żeby za rok urodzić jej brata to pewnie by się przydały te spodnie...tylko że ja już raczej nie chcę...za stara dupa jestem 😉 😁

GoGr napisał(a):
Ja się tam znowu nie martwię bo przy Kubku miałam tak samo 😉 o żebyś wiedziała jak się bałam, że to może się coś zaczyna powoli;p;p a tu i tak nic;p więc teraz nie stresuję się na zapas 😉
Boję się tylko, że mały będzie pępowiną owinięty.. (KUba był) bo strasznie się wierci.. małe ADHD;p dosłownie chwili spokoju nie ma;p

moja siedzi gdzieś głęboko trudno mężowi wyczuć jej ruchy...a ja nerki,miednicę i żebra(ale te z tyłu) to mam całkowicie skopane ,nawet dziś położna nie mogła jej znaleźć jak podpinała mnie do KTG jak dawała czadu na tym badaniu to aż to urządzenie pikało i położna przybiegała co chwila

GoGr napisał(a):
w sumie teraz to może;p bo teraz robią na miejscu.. a jak byłam z młodym w ciąży to musiałam na każde usg i ktg jechać 30 km do szpitala:/

no ja tam mam że robię badania na oddziale ,zapisuję się normalnie na izbie przyjęć a po wyniki idę dopiero za tydź...tak jakbym leżała....oni z tego mają kasę

Iwonaa napisał(a):
a Gosia czy z dziewczyn październikowych ktoś już się wykruszył wcześniej ? bo Ty też właściwie tak masz początki listopada to kto wie czy nie urodzisz tak jak planujesz 25. 10....

z października to na razie 3 dziewczyny. Kama - 18.06 urodziła Majkę, Daria jakoś w sierpniu Bartusia, ale malutki niestety odszedł 😞 i Marta Mikołaja urodziła we wrześniu 😉
A teraz tamują kolejkę dziewczyny i czekają na fajerwerki w grudniu;p

Kubek mi się obudził po 3,5 h snu;p i słonia udaje 😁

Iwonaa napisał(a):
GoGr napisał(a):
w sumie teraz to może;p bo teraz robią na miejscu.. a jak byłam z młodym w ciąży to musiałam na każde usg i ktg jechać 30 km do szpitala:/

no ja tam mam że robię badania na oddziale ,zapisuję się normalnie na izbie przyjęć a po wyniki idę dopiero za tydź...tak jakbym leżała....oni z tego mają kasę

No ja musiałam do szpitala bo mój gin nie mógł się z szefostwem w przychodni u nas dogadać:/ a w końcu się zupełnie pożarli i przez ostatnie 2/3 miesiące musiałam też na każdą wizytę do szpitala przyjeżdżać...

ciekawe która z nas pierwsza wyskoczy 😉 ,ja Wam podam mój nr tel bo gdybym znikła z forum to chociaż będę pod komórką ,kiedyś co prawda instruowałam męża żeby Wam napisał w razie gdyby coś... ale nawet nie chciał mnie słuchać ,stwierdził,że on na babskim forum? hehe
mój nr. 601506173