Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pati200 napisał(a):
hej brzusie ja na chwiel jestem jeszcze w dwupaku nie weszłam wczoraj bo padłam ze3 zmeczenia spac 🙂własnie wybieram sie do gin brzuchol boli strasznie ciagle sie napina 😞

jak coś będziesz wiedzieć to daj nam szybciutko znać 🙂 bo może coś zaczyna się dziać 🙂

magda123 napisał(a):
a nie a kto non stop je 😁 jak tam Kama bober usunięty przed wizytą??
HEHE...WŁAŚNIE ZARAZ SIĘ ZA NIEGO ZABIERAM...I BĘDE SIE MĘCZYC JAK ZWYKLE PRZEZ TEN WIELKI BRZUCH...DOBRZE ZE SĄ LUSTERKA 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Pati nie jest tak bardzo źle. Zalezy jaka zmiana ma akurat dyżur. Ale jak trafisz z bólami i rozwarciem - to wszystko szybko pojdzie. Najgorzej miały te dziewczyny, u których nic się nie działo, ale musiały przyjechać bo były już po terminie.....to czekanie z dnia na dzień wykańczło je. Wszystko zależy od lekarza i położnej.

anita123 napisał(a):
Pati nie jest tak bardzo źle. Zalezy jaka zmiana ma akurat dyżur. Ale jak trafisz z bólami i rozwarciem - to wszystko szybko pojdzie. Najgorzej miały te dziewczyny, u których nic się nie działo, ale musiały przyjechać bo były już po terminie.....to czekanie z dnia na dzień wykańczło je. Wszystko zależy od lekarza i położnej.
DOKŁADNIE WSZĘDZIE TAK JEST WSZYSTKO ZALEŻY OD PERSONELU 🤨 🤨

magda123 napisał(a):
hehehehe no ten kto wymyślil lusterko powinien nobla dostać 😁 😁 😁 idz szykuj się a ja może się zdrzemnę zanim pojadę po dziecko 😁 😁 😁
IDĘ IDĘ...BO CZASU CO RAZ MNIEJ A TYLE RZECZY DO ZROBIENIA 😞 MADZIA A TWOJA MALUTKA JUŻ ZDROWA????