Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda123 napisał(a):
kamila witaj w klubie ja też nie spakowana 😁 😁 😁 nie mam weny jakoś może dla tego ,że poprzednią ciążę byłam miesiąc przed spakowana i przenosiłam 😁 😁 😁 to teraz na złość się nie pakuję 😁

ja bym wcale tak szybko się nie spakowała - ale moja siostra ciągle mi coś nowego pierze i prasuje i przywozi - więc wczoraj jak przywiozła uprany becik, ubranka... to się spakowałam

Pati200 napisał(a):
dlatego ze karencja mnie obowiazuje do 1 Listopada jesli urodze wczesnie to nic z tego jesli urodze po 1 listopadzie to mi i mojemu Marcinowi bedzie sie nalezec
A TO LEPIEJ NIECH SIE URODZI W TERMINIE 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
z tym PZU to tak jest
ja opłacam sobie sama polise. wcześniej - w poprzedniej pracy odciągali mi od wypłaty. a teraz sama płacę - bo nie dałam polisy do obecnego zakładu, żeby zabierali z wypłaty. i co się okazało - jak byłam teraz w szpitalu powinnam dostać pieniądze, ale mi nie dali - bo już nie podlegam ubezp. grupowemu tylko indywid.

anita123 napisał(a):
witaj Gosiu 🙂
na pewno zdążysz - jesteś "na chodzie", więc szybciutko się spakujesz, a tak w ogóle to już raz się pakowałaś 🙂 🙂

Ale wiesz kiedy to było... pewnie poczekam z tym do terminu;p 😉 hehe

• Mamusia
hej Kochane 🙂
ja dziś byłam na wizycie 😉 i kolejną mam mieć 2 listopada, choć wg gina już się nie zobaczymy 😜 bo Maleństwo jest bardzo nisko, rozwarcie się powiększyło nie co 😉 od wczoraj brzuszek mi się napina... i już sama czuję, że coś się dzieje... i oczywiście dziś się pokłóciłam z Damianem z samego rana, poryczałam się kilka razy bez powodu i ciągle łapię doła... czyli hormony sobie imprezę zrobiły szalejąąąąąąąąąąąąąąąą 😉 a ja już mam dość 😜
ale torbę spakuję dopiero jak będzie 37 tydzień skończony 😜 o! czyli w środę 😉 albo na weekend 30/31 😉 niech sobie Maluch jeszcze posiedzi 😜