Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

iwonka1 napisał(a):
widze ze mamuski o siebie dbaja i chodza spac jak nalezy a ja sie zrobilam nocnym markiem i najwczesniej sie klade ok polnocy

No włąśnie ostatnio wieczorem nikogo tu nie można zastać;p
Ja też niedługo się już wybieram spać.. no ale to dlatego, że Kub się wcześnie budzi a ja razem z nim... więc musze korzystać kiedy on śpi 😉

• Mamusia
GoGr napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
widze ze mamuski o siebie dbaja i chodza spac jak nalezy a ja sie zrobilam nocnym markiem i najwczesniej sie klade ok polnocy

Ja też niedługo się już wybieram spać.. no ale to dlatego, że Kub się wcześnie budzi a ja razem z nim... więc musze korzystać kiedy on śpi 😉

Rozumiem Cie Gosiu, ja nie mam maluszka ktory by mnie budzil skoro swit 🙂

iwonka1 napisał(a):
GoGr napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

Rozumiem Cie Gosiu, ja nie mam maluszka ktory by mnie budzil skoro swit 🙂

Już niedługo 😉

Iwonko lecę lulać bo mi się oczka kleją 😉 Ale to chyba efekt toniku do demakijażu;p;p hehe
Mały się zaczął przeciągać i strasznie boli... a jutro chyba musze jeszcze do lekarza z Kubą jechać bo coś z kaszlu nie możemy wyjść:/
Do jutra 😉 Bo mam nadzieję, że się pokażesz 😉 ostatnio coś rzadko bywasz chyba...
buziole 😘 😘

JA JUŻ WRÓCIŁAM 🙂 ZAŁATWIŁAM TO CO CHCIAŁAM I MAM LŻEJ NA SERCU 🙂)TAM W SZPITALU OD PŁUC LEKARZ MI POWIEDZIAŁ ŻE TA DOKTOR TO JEST NIE POWAŻNA ŻE POSIADAM WYPIS ZE SZPITALA ŻE LEŻAŁAM W 10 TC. Z ODMĄ KTÓRA ODNOWIŁA SIE W CIĄŻY I JAK ONA MOŻE MÓWIC ŻE JAK NIE DAM ZAŚWIADCZENIA TO URODZE NORMALNIE...MASAKRA ...ALE JUŻ NIE MAM CZYM SIĘ MARTWIC 😁 😁 😁 😁 😁 BO MAM TO PIEPRZONE ZAŚWIADCZENIE O KONIECZNOSCI CIĘCIA 😁 😁 😁

A JESZCZE ZAPOMNIAŁAM WAM DZIEWCZYNKI POWIEDZIEC ŻE PYTAŁAM O TERMIN NA CESARKE W SZPITALU TAM GDZIE CHCĘ RODZIC....I WIECIE CO SIE DOWIEDZIAŁAM ŻE PRZYCHODZI SIE W DNIU KRÓRYM PRZEWIDYWANY JEST PORÓD...NIE MA TAKIEGO CZEGOŚ JAK UMAWIANIE SIĘ...DZIWNE TO NAPRAWDE!!! CHYBA ŻE BY SIE COŚ DZIAŁO WCZEŚNIEJ TO WIADOMO ŻE TRZEBA PRZYJECHAC...WIDOCZNIE TO ZALEŻY OD SZPITALI ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

No to ciekawe.. bo np. moja kuzynka, która ma termin jakoś teraz na koniec października (ona tak jak ja urodziłam Kubka rodziła pierwsze dziecko i miała cesarkę) ma za krótki okres między jednyma drugim porodem i musi mieć cesarkę bo naturalnie to by za dużo ryzykowała i ustatlili jej zabieg na kilka dni przed terminem... Chyba, że coś się zacznie wcześniej dziać to wiadomo.. a jak nie to przynajmniej wie kiedy urodzi 😉

GoGr napisał(a):
No to ciekawe.. bo np. moja kuzynka, która ma termin jakoś teraz na koniec października (ona tak jak ja urodziłam Kubka rodziła pierwsze dziecko i miała cesarkę) ma za krótki okres między jednyma drugim porodem i musi mieć cesarkę bo naturalnie to by za dużo ryzykowała i ustatlili jej zabieg na kilka dni przed terminem... Chyba, że coś się zacznie wcześniej dziać to wiadomo.. a jak nie to przynajmniej wie kiedy urodzi 😉
GOSIU JA TEŻ MAM KOLEŻANKE KTÓRA MIAŁA 3 CESARKI I ZAWSZE MIAŁA JE ZAPLANOWANE TYDZIEŃ PRZED,DO TEGO ZNAJOME KTÓRE TEŻ TAK RODZIŁY...DZIWNE TO WSZYSTKO