Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o Magda się pojawiła;p pluje się tu codziennie, że nie ma kawy z kim pić a ja jak jestem codziennie rano to sama ze sobą piszę;(

A tak apropo Kamy to lekarz strasznie nieodpowiedzialny.. wiadomo, że czasem to szybko leci.. w ogóle nie biorą pod uwagę, że czasem na cesarkę jest za późno..

kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
No to ciekawe.. bo np. moja kuzynka, która ma termin jakoś teraz na koniec października (ona tak jak ja urodziłam Kubka rodziła pierwsze dziecko i miała cesarkę) ma za krótki okres między jednyma drugim porodem i musi mieć cesarkę bo naturalnie to by za dużo ryzykowała i ustatlili jej zabieg na kilka dni przed terminem... Chyba, że coś się zacznie wcześniej dziać to wiadomo.. a jak nie to przynajmniej wie kiedy urodzi 😉
GOSIU JA TEŻ MAM KOLEŻANKE KTÓRA MIAŁA 3 CESARKI I ZAWSZE MIAŁA JE ZAPLANOWANE TYDZIEŃ PRZED,DO TEGO ZNAJOME KTÓRE TEŻ TAK RODZIŁY...DZIWNE TO WSZYSTKO

A nie pytałaś innego lekarza??

GoGr napisał(a):
o Magda się pojawiła;p pluje się tu codziennie, że nie ma kawy z kim pić a ja jak jestem codziennie rano to sama ze sobą piszę;(

A tak apropo Kamy to lekarz strasznie nieodpowiedzialny.. wiadomo, że czasem to szybko leci.. w ogóle nie biorą pod uwagę, że czasem na cesarkę jest za późno..
NO WŁAŚNIE GOSIU NAPRAWDE NIE ROZUMIEM TEGO...I TO JEDEN LEKARZ A KILKU 😠

POWIEM WAM ŻE JEDNEJ STRONY TO JEST STRACH...BO Z KAŻDĄ PIERDOŁĄ ...SKURCZEM BĘDE MYŚLAŁA CZY TO MOŻE JUŻ SIE ZACZEŁO I CZY JECHAC CZY NIE...MIMO ŻE RODZIŁAM 2 RAZY ALE WIADOMO ŻE NIE MUSI BYC TAK SAMO TYM RAZEM MOŻE PÓJSC SZYBKO...CHOLERA WIE

magda123 napisał(a):
Gocha bo my to jakieś pechowe jesteśmy nie możemy ostatnio się zgrać 😜 a ja napisałam parę postów i musiałam jechać i niedawno wróciłam 😜patrzę a u sąsiadów dom się pali
ŻARTUJESZ 🤔 😮 😲 MOCNO???

magda123 napisał(a):
Gocha bo my to jakieś pechowe jesteśmy nie możemy ostatnio się zgrać 😜 a ja napisałam parę postów i musiałam jechać i niedawno wróciłam 😜patrzę a u sąsiadów dom się pali

o kurde.. to zamiast siedzieć na brzuszku i pilnować domów sąsiadów, żeby w razie czego straż wzywać to wozisz gdzieś dupę;p
Mam nadzieję, że u sąsiadów nie będzie wielkich szkód...

• Mamusia
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
ŻARTUJESZ 🤔 😮 😲 MOCNO???

wiesz co zapalił się samochód w garażu i dwie straże nie mogły ugasić pożary bo ogień zaczął wchodzić już na dom ale dom jest osmolony konkretnie 🤨

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
JA O TO PYTAŁAM W SZPITALU TAM GDZIE MAM RODZIC....I TO JAKAŚ DOKTOR Z DOKTORKIEM MI TO POWIEDZIELI 🤔

kama a ty chodzisz do lekarza z tego szpitala??czy twój lekarz nie pracuje w szpitalu a tylko prowadzi ciążę??

TEN LEKARZ PROWADZI MI TYLKO CIĄŻE,A W TYM SZPITALU CO MAM RODZIC MAJĄ TAKIE SAME ZDANIE CO MÓJ GINEKOLOG TAK NAPRAWDE 😞 😞 😞

kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
A męcz tych bęcwałów.. niech wezmą odpowiedzialność za swoje decyzje. W końcu masz prawo się bać
NAJWYŻEJ BĘDĘ JEZDZIC 🙂HEHEHEH W TĄ I Z POWROTEM 😁 😁 😁 😁

A jedź nawet powiedz, że dziwnie dużo sikasz i myślisz, że to Ci wody odchodzą;p;D

magda123 napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
magda123 napisał(a):
ŻARTUJESZ 🤔 😮 😲 MOCNO???

wiesz co zapalił się samochód w garażu i dwie straże nie mogły ugasić pożary bo ogień zaczął wchodzić już na dom ale dom jest osmolony konkretnie 🤨

TO NIE CIEKAWIE 🤔 🤔 🤔

GoGr napisał(a):
kamusia1981 napisał(a):
GoGr napisał(a):
A męcz tych bęcwałów.. niech wezmą odpowiedzialność za swoje decyzje. W końcu masz prawo się bać
NAJWYŻEJ BĘDĘ JEZDZIC 🙂HEHEHEH W TĄ I Z POWROTEM 😁 😁 😁 😁

A jedź nawet powiedz, że dziwnie dużo sikasz i myślisz, że to Ci wody odchodzą;p;D[/quote HEHEHEEE 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 UDANA JESTEŚ 😁 😁 😁

magda123 napisał(a):
kama a nie możesz rodzić w innym szpitalu 😜
WIESZ CO TEN SZPITAL MAM NAPRAWDE KOŁO NOSA I SZKODA BY MI BYŁO JEZDZIC DALEJ 😞 😞 😞 😞 JA JUŻ TAM RODZIŁAM 2 RAZY I ZAWSZE BYŁAM ZADOWOLONA...