Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

iwonka1 napisał(a):
a Ty jak tam Iwonko sie czujesz? jakies oznaki?

no raczej teraz mam więcej śluzu niż zwykle, pobolewa mnie brzuch i łapią skurcze szyjki...zobaczę co w czwartek powie mój gin bo mam wizytę...
co do kg to kochana ja przytyłam 17 kilo...do ostatniej wizyty ciekawe co to będzie teraz jak pójdę....

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

iwonka1 napisał(a):
brzuszek chyba jeszcze sie nie obnizyl z tego co widzialam, tak jak moj tez jest jeszcze wysoko. A wiecie moze co u Pati słychac?

no siostra mi dziś też powiedziała że jeszcze mam wysoko brzuch....a o Pati to ja dopiero wczoraj się dowiedziałam,że urodziła 😁 tak dawno mnie tu nie było...

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

no raczej teraz mam więcej śluzu niż zwykle, pobolewa mnie brzuch i łapią skurcze szyjki...zobaczę co w czwartek powie mój gin bo mam wizytę...
co do kg to kochana ja przytyłam 17 kilo...do ostatniej wizyty ciekawe co to będzie teraz jak pójdę....

moj boze 17 kg tez bym chciala przytyc, ja do 35 tyg. przytyłam 22,7 kg a jutro ide do diabetologa i bede sie warzyc i czuje ze do 25-6 kg dojde.
Mysle ze przenosze niunie bo nie mam zadnych oznak ani wiekszego sluzu, ani skurczy szyjki, poza jednym razem tylko czasami lekki bol podbrzusza i tyle

iwonka1 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

moj boze 17 kg tez bym chciala przytyc, ja do 35 tyg. przytyłam 22,7 kg a jutro ide do diabetologa i bede sie warzyc i czuje ze do 25-6 kg dojde.
Mysle ze przenosze niunie bo nie mam zadnych oznak ani wiekszego sluzu, ani skurczy szyjki, poza jednym razem tylko czasami lekki bol podbrzusza i tyle

nie martw się znam dziewczyny co przytyły podobnie a w kilka m-cy po ciąży nie było już śladu...tak ze głowa do góry i jedz póki możesz bo potem nie wszystko będzie wolno....

iwonka1 napisał(a):
ja juz teraz nie wszystko moge bo jestem na diecie , wyobrazasz sobie ? jestem na diecie a tyle przytyłam, paradoks. Nie chce myslec ile przytylabym gdybym nie miala diety 🙂

bardzo możliwe,że przytyłabyś mniej.... 😜 😉 😁

hej brzunie 🙂 wpadłam powiedzieć Wam dzień dobry 😉
zaraz wybieram się na zakupy dla małej...może wreszcie coś zgromadzę 😉 a poza tym trzeba sobie trochę humor poprawić 😁 męża zagoniłam by wreszcie łóżeczko złożył....
a potem będę już tylko czekać.... 🙃

witam mamuski listopadowe - tak sobie czasem sledze ten watek - i z sentymentem wspominam ten czas-
Iwonaa my jak rozlozylismy lozeczko to maly na drugi dzien sie urodzil a bylo to w 38+5 jeszcze sie smialam ze ma juz wyrko wiec bedzie mila gdzie spac i nad ranem sie urodzil 🤪
pozdrawiam i zycze tak latwego i blyskawicznego porodu jak moj 🤪 🤪

hej laski 😉
A ja dalej nie rodzę 😠 Ale brzuch boli bez przerwy.. znośnie, czasem mniej ale daję rady 😉
Rano poszliśmy z Kubą na miasto na małe zakupy 😉 Kurde tak gorąco się zrobiło, że myślałąm, że nie dojdę z tym wszystkim do domu.. Udało nam się kupić pampery taniej o 16 zł 🤪
Jutro wizyta u gin - oby wreszcie powiedział coś sensowniejszego;D