Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

madzik_224 napisał(a):
u mnie tak samo Gosiu nic sie nie dzieje po prostu masakra!!! nawet brzuch mnie nie pobolewa, jedyne co mi dokucza to strasznie opuchniete nogi - normalnie bomby

Tak samo miałam przy Kubie... żadnych objawów a ja od 5 miesiąca spucvhnięta, że się ledwo ruszałam..
Teraz brzuszek pobolewa.. szyjka kłuje.. Ale co z tego? Tlko się męczę a tam nic się nie dzieje 😠
Jutro mam wizytę i ktg to zobaczymy co powie...

GoGr napisał(a):
sweety napisał(a):
najlepiej na tate wszystko zwalic hehehe 😁 😁 😁

Na kogoś trzeba;D

Jak tam Sweety malutki? 🙂

maly placze bo znowu glodny je mi co dwie i pol godziny to napewno ma po tacie 🤪 🤪 🤪

Madzia to Tobie się pewnie woda w organizmie zbiera przed porodem 😉 Tak jak czytam różne wątki do bardzo dużo dziewczyn pisze, że na kilka dni przed porodem zaczęły strasznie puchnąć 😉 To już pewnie niedługo 😉

GoGr napisał(a):
Co tam Madzia?? 😉 Ja jeszcze zaglądam;p
Miałam sprzątać ale cholera nie mam czym oddychać:/ kurna siedzę i sapię jakbym 20 km przebiegła 😞

jak masz problemy z oddychaniem to cie wezmie na dniach ja ci daje gora trzy dni

Idę spróbować poodkurzać... chociaż boję się, że Kubę obudzę.. a od tego dyszenia w głowie mi się kręci 😞
A sama z nim jestem... jak się pojawisz Magda to puść cynka albo cuś;D

sweety napisał(a):
GoGr napisał(a):
Miałam sprzątać ale cholera nie mam czym oddychać:/ kurna siedzę i sapię jakbym 20 km przebiegła 😞

jak masz problemy z oddychaniem to cie wezmie na dniach ja ci daje gora trzy dni

Sweety ja sobie daję jeden 😁 strasznie bym się chciała w terminie wyrobić 😉
W każdym razie jeśli już muszę się męczyć z oddychaniem to mam nadzieję, że masz rację 😉

GoGr napisał(a):
sweety napisał(a):
GoGr napisał(a):

Sweety ja sobie daję jeden 😁 strasznie bym się chciała w terminie wyrobić 😉
W każdym razie jeśli już muszę się męczyć z oddychaniem to mam nadzieję, że masz rację 😉

mi mama tak mowila jak rozmawialam z nia ze strasznie sapie i ze na dniach mnie ruszy miala racje ruszylo mnie na drugi dzien szkoda tylko ze szarpalo mi tylkiem przez dwa dni

ufff... odkurzone 😉 A młody zupełnie odwrotnie niż przewidywałam zasnął jeszcze mocniej 😉 Coś tam już pogadywał a teraz nie słychać go w ogóle 😉
Madziula trzeba się było tyle nie ten tegować ☺️ to by Cię pipka nie bolała 😜

Sweety oby w moim przypadku to też był objaw zbliżającego się porodu 😉

Brzuchol mnie znowu boli więc nic więcej nie robię... jak odpocznę to najwyżej jeszcze podłogi machnę lekko 😉