Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HEJ DZIEWCZYNKI 🙂JA DALEJ 2W 1.WCZORAJ WIECZOREM JUZ NIE ZAJRZAŁAM BO BYŁAM NA ZEBRANIU W SZKOLE PRAWIE DO 20..PÓZNIEJ KOLACJA MYCIE SZYKOWANIE DZIECI NA DZIŚ DO SZKOŁY I TAK ZESZŁO 🤨 🤨

A TAK W OGÓLE TO OD 5 NIE ŚPIE...WŁĄCZYŁO MI SIE MYŚLENIE ŻE JUTRO DO SZPITLA 🙂I PEŁNO MYŚLI W GŁOWIE...JAK BY TO MIAŁO BYC DZIŚ 🙂...NAWET MOJE DZIECI JAK DZIŚ WSTAWAŁY TO MÓWIŁY...MAMO TY JUTRO URODZISZ NAM SIOSTRE 🙂
CIEKAWE JAK DZIŚ MOJA NOCKA BĘDZIE WYGLADŁA...PEWNIE CAŁĄ NOC NIE BĘDE SPAŁA 😁 😁 😁 😁 😁...JAK JA JUŻ DZIŚ TAK PRZEŻYWAM JUTRZEJSZY PORÓD 🙂 😲 😲 😲

Dorotka u mnie tak samo było.. jak tylko na blok porodowy wchodziłam albo pod ktg mnie podpinali to wszystko się uciszało;p normalnie aż położne zaczęły sugerować, że udaję skurcze albo, że sobie je wmawiam..
Nie martw się 😉 i na Was przyjdzie czas 😉

• Mamusia
heja dziewczyny to wam opowiem jak to było ze mną. w poniedziałek wieczorem miałam wizyte i ktg żadnych skurczy objawów nic. więc gin zdecydował że w środe mam się zgłosić na wywołanie porodu, ja się tak zestresowałam tym wywołaniem że we wtorek o 5 rano dostałam pierwsze ale takie słabiutkie skurcze które pojawiały się co 5 min. o 7 byliśmy w szspitalu a o 10.45 przyszła na świat nasza kochana Oleńka z wagą 3850 i dł 54. mieliśmy poród rodzinny . 🤪 🤪

hej Laski 🙂 wróciłam 😉
niestety z Małą w brzuszku 😞
dzisiaj był mój gin na oddziale więc go zrąbałam po co mnie tam położył skoro i tak mam czekać aż minie tydzień po terminie i dopiero zareagują....i puścił mnie na przepustkę do niedzieli 😉mam chodzic tylko na ktg codziennie i liczyć ruchy
jestem przynajmniej w domu i od razu czuję się inaczej, tam chciałam się wykonczyć psychicznie...to bezczynne czekanie mnie wykańczało a tak to chociaż od razu wzięłam się za sprzątanie, pranie, zabawę z Amelką byle tylko zająć czymś ręce i nie myśleć...
Mam nadzieję ze zacznie się samo choć coś czuję ze będę tu ostatnia... 😞
Nawet nie wiecie jak Wam juz zazdroszczę że macie już swe Skarby ze sobą 😜 🙂
moja to chyba czeka by mieć urodziny razem z mam,uśką 25 listopada heh 😉

magda123 napisał(a):
Iwona nic się nie martw niedługo maleństwo bedzie z tobą 🙂

Madzia kiedyś z pewnością się doczekam... 😉 wtedy Wasze maleństwa to juz będą spore zuchy 😉

magda123 napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
magda123 napisał(a):
Iwona nic się nie martw niedługo maleństwo bedzie z tobą 🙂

Madzia kiedyś z pewnością się doczekam... 😉 wtedy Wasze maleństwa to juz będą spore zuchy 😉

tak tak i będą mieć 18 lat 😁 😁 😁

nie kochana osiemnastkę to One będa miec razem 😜

magda123 napisał(a):
pewnie ,ze razem 😜 a mój ksieciunio dzisiaj powinien sie urodzić 😁 a tu ma dzisiaj tydzień 🙂 ale ten czas leci 😉

no powiem Ci ze z jednej strony to cięcie to jest super sprawa z punktu widzenia kogos kto czeka...wczoraj na oddział przyszła kobitka której dzisiaj robili cc ,poleżała parę godzin i już jest mamusią ,a ja? 😞
gdybym wiedziała ze po tym czekaniu i tak w koncu moze sie tak skończyć (NIC NIE WIADOMO J?) to dawno bym sie na to zdecydowała,,,,

• Mamusia
cesarki są plusy i minusy ze mna leżała laska i gorzej ją zniosła ode mnie 😉 bo byla tęższa miała dwa dreny (nie wiem dlaczego) i ogólnie mówiła ,że ją bardzo szycie boli 😮 a mnie ani nic nie ciągło tylko tyle co macica się obkurczala bardzo szybko bo dostałam specjalny zastrzyk jakiś tam nie wiem o co kaman 😉 także o cc niech lepiej decyduje lekarz 🙂