Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
hej Laski 🙂 wróciłam 😉
niestety z Małą w brzuszku 😞
dzisiaj był mój gin na oddziale więc go zrąbałam po co mnie tam położył skoro i tak mam czekać aż minie tydzień po terminie i dopiero zareagują....i puścił mnie na przepustkę do niedzieli 😉mam chodzic tylko na ktg codziennie i liczyć ruchy
jestem przynajmniej w domu i od razu czuję się inaczej, tam chciałam się wykonczyć psychicznie...to bezczynne czekanie mnie wykańczało a tak to chociaż od razu wzięłam się za sprzątanie, pranie, zabawę z Amelką byle tylko zająć czymś ręce i nie myśleć...
Mam nadzieję ze zacznie się samo choć coś czuję ze będę tu ostatnia... 😞
Nawet nie wiecie jak Wam juz zazdroszczę że macie już swe Skarby ze sobą 😜 🙂
moja to chyba czeka by mieć urodziny razem z mam,uśką 25 listopada heh 😉

Hej Iwonka, nie boj sie nie bedziesz sama,ja tez jeszcze czekam na cud 🙂 😉
Wiesz co my Iwony chyba tak mamy..... 😜

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a tak wogóle to witam Was kochane. Jak sie dzis czujecie? widze ze Kamila nie doczekala jutra i juz dzis pojechala na porodówke, ale Jej fajnie.
A ja mam pecha juz na calego, nie dosc ze nie moge urodzic to jeszcze mnie jakies chorobsko lapie, gardlo mnie napiernicza i glowa, pije swinstwa w postaci mleka z czosnkiem i miodem, na gardlo tantum verde i wogole sie czuje do bani, mialam sprzatac ale jak to przy przeziebieniu popoludniu juz sie gorzej poczulam wiec sprzatanie musialam przelozyc na jutro rano.
Dobra, wyzalilam sie a teraz powiedzcie co u Was?

• Mamusia
magda123 napisał(a):
iwonka1 napisał(a):
ale sie do dupy czuje, leb mi peka i to gardlo meczy... a do tego niunia sie rozpycha. Ty Madziu juz masz spokoj w brzuszku 🙂

no mam spokój i wcale nie tęsknie za wsadzaniem stopy pod żebra 😜

ale nie mow bo mimo wszystko to fajne uczucie, tak czuc swojego maluszka nawet mimo wpychania sie pod zebra 🙂

hej laski 😉 nie wiecie jak tam Kama?? 😁
Ja się dzisiaj poddałam i oddałam małemu smoczek... Kurde Kuba nie miał aż takiej potrzeby ssania.. stwierdziłam, że4 to nie głód tylko właśnie chęć pociumkania jak zaczął wypluwać mleko, które wyssał a cyca szukał dalej... Z cumlem mamy spokój 😁 tylko musi się jeszcze podszkolić żeby go tak szybko nie wypuszczać bo darcie wtedy robi;p
A tak w ogóle padnięta jestem... Mały obudził się przed 11 i od tamtego czasu aż do rana na cycu był.. bo on bez ciumkania spać nie będzie:/ a jak tylko ja kimnęłam i wysunęłam cyca to darcie.. No armagedon;p A Kuba krzyczy na mnie jakbym małemu coś robiła;p dzisiaj jak Mati płakał to Kub wziął jedną ze swoich ciężarówek i mu przyniósł 😁 hehe
Jak tam w ogóle? pojawi się któraś??:P

• Mamusia
Hej Kochane 🙂
U nas wszystko ok 🙂 wczoraj wyszły mi szwy a w nocy Kini odpadł już pępek 🙂 żółtaczka już schodzi 🙂 i jutro musimy znów zrobić bilirubinę... Ale przy każdym pobraniu już co raz mniej reaguje 😜

A Daria dziś się odważyła i pierwszy raz przytuliła się do Kingi 🙂 cudnie to wyglądało 🙃 do tej pory tylko ją głaskała po główce i dawała buzi...

Gosiu to na prawdę armagedon 😜 Kinga ma jeszcze fajniejsze jazdy w nocy 😉 musi zawsze spać na termoforze, bo inaczej to nie zmrużyłabym oka... bardzo lubi ciepełko 😉 zupełne przeciwieństwo Dari, bo ona zawsze się rozkopuje i rozbiera... 😉

Teraz muszę uciekać 🙂 bo odkurzanie mnie czeka 🙂

Miłego i do później 🙂

• Mamusia
czesć kochane 😁
U nas wszystko dobrze!
Michaś jest grzeczny, płacze tylko jak chce mu sie jeść, a tak to spokojny. Mogę swobodnie zrobić obiadek czy cos innego 😜
Dziś zawiesiłam mu karuzele nad łóżeczkiem, patrzył sie na nią z takim zaciekawieniem 😁 wkońcu za dwa dni skończy miesiąc 🙃
A jak Wasze maluszki się spisują???