Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dorotka wspólczuje Ci 😮 jak ja sobie przypomne co przeszłam, to aż mi słabo sie robi 😮 ale wiesz ja mialam problemy od 25 tyg. ciąży, ciągle stres, strach, czy wszystko bedzie dobrze 🤨 na szczęście wszystko dobrze sie skończyło, malutki jest kochany 😉
życzę ci szcześliwego rozwiązania, żebys jak najszybciej miała małą przy sobie 🙂

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wrrrr... Kuba zrobił się taki złośliwy, że szok! Nie spał dzisiaj i odstawia masakrę..
Magda Kub właśnie nie miał smoczka - ale po prostu go nie potrzebował.. A ten ma cholerną potrzebę ssania - całe mleko co wyssie wypluwa więc nie widzę sensu żeby mi wisiał na cycku cały czas...

byłam dzisiaj na ktg i nadal nic nowego, mój gin mi dziś powiedział że jak do niedzieli nic nie ruszy samo to podłączy mnie pod kroplówkę....może dam wtedy radę 😉
kiedyś w końcu się doczekam....

• Mamusia
dzisiaj miałam pracowity dzień od rana, wiecie szykuje sie na cud 🙂 i sprzatam mieszkanko bez opamietania 🙂 zeby moja kruszynka przyszla do czysciutkiego domku 😜, poza tym jak to w domu, zakupy, gotowanie i tak mi zeszlo, no i meza trzeba bylo odprawic do pracy na noc, jeszcze sie kąpałam takze zeszlo.
A teraz pije specyfik znany od zarania czasu, mleko z czosnkiem i miodem bo nadal sie do dupy czuje, katar mi sie wzmaga i to cholerne gardlo... Niunia robi niesamowite akrobacje, to niesamowite jak ona wariuje, na szczescie teraz delikatniej bo nie dalabym rady z Wami pisac...

Iwonka ja jak już przestałam myśleć o porodzie a dom posprzątałam bo mi się czwartek z sobotą pomylił (bez żadnych planów - namęczę się to urodzę 😜) to mnie wzięło 😁

A tak w ogóle to 18.11.2010 o 23.15 na świat przyszła córeczka DOROTY!!! 😁 Majeczka ważyła 3300g i mie4rzyła 56 cm 😉 GRATULACJE!!!!

witajcie Mamuśki 🙂
Na początku Gratulacje dla Dorotki 😘
Gosia ja też już przestałam gdybać, martwię się tylko że to się tak przeciaga bo boję się aby z maleństwem było wszystko dobrze.....
jeszcze pewnie Iwonka wyskoczy przede mną i będę ostatnia.... 🤨 😉 oby tylko wszystko skończyło się szczęśliwie 🙂