Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
madzia_88 napisał(a):
GoGr napisał(a):
Magda ja tak samo miałam plan odciągać 😁 i na planowaniu się skończyo bo wolę butelkę:P:P

Iwonka wpadaj do nas w ciągu dnia 🙂

A ja biorę się za ostatni rozdział licencjata 😁

Gosiu... a ja wytrwale walczę 🙂 już mam 250 świeżego a to w zamrażalce jest na wszelki wypadek, jak się przeciągnie moja nieobecność albo Kinga będzie ciągle głodna...

hej a w czym zamrazasz mleczko? masz jakies specjlane pojemniki czy zwykly słoiczek?

• Mamusia
iwonka1 napisał(a):
ja Ci Madziu nie pomoge bo zupek jeszcze nie daje niestety 😉 a dlaczego taka frustracja przez Ciebie przemawia? maly nie chce jesc Twoich zupek?

je moje zupki ale ile mam mu dawać marchewkę czy marchewkę z ziemniakiem 😉 przecież do znudzenia to jest

witajcie dziewczynki 🙂
U Was też tak brzydko na dworze? u mnie zimno i ponuro 😞
Madziu co do zupek to ja jeszcze nie dawałam ale gdy zacznę z pewnoscią bedą to gotowe zupki ze słoiczka, na których tez wychowała mi sie Amelka 😉
Moja Majka też ćwiczy obracanie zwłaszcza gdy połozę ją na naszym miękkim łóżku w sypialni 😁

• Mamusia
Iwona mój też już kilka razy tak robił ale raczej nieświadomie a dzisiaj po prostu kombinował i mu się udało 🙂 a tuż przed snem próbował się podnieść trzymając się moich spodni ale mu się to nie udało 🙂

a teraz wam życzę kolorowych snów 🙂

• Mamusia
Iwonaa napisał(a):
Anitko mam pytanie do Ciebie 🙂 czy wypróbowałaś już tą wode mineralna do sporządzania mleka? i czy jest jakaś zmiana w związku z tym? jak zajrzysz to napisz....

Cześć Mamusie 🙂
Iwonko - robię mleczko już 2 tydz. z wody mineralnej, niegazowanej (żywiec zdrój) i nie widzę poprawy 😞 Kupki są nadal rzadkie. Tylko w czajniku szybciej robi mi się kamień... 🥴

hej dziewczyny 🙂
Anitka dzięki za odpowiedź, czyli jednak bez zmian.. 🤔 Gosia ja głosuję na zięcia codziennie 😉
Jak tu się ładnie, kolorowo zrobiło 🙂 podoba mi się ten nowy brzuszek..... 😉
chciałam Wam powiedzieć zE wreszcie sie ważyłam i o ile można wierzyć 15-letniej wadze to zostało mi jeszcze 5 kg do wagi z przed ciąży... 😞 🙂 dodajac do tego 5 kg które chciałabym jeszcze zrzucić wychodzi 10 kg do zgubienia....chyba nie dam rady 😞 najpierw spróbuję pozbyć się tych 5-ciu 😉

Iwonka ja też mam ciągle 7-8 kg do stracenia...
wczoraj nie ćwiczyłam:/ ale potrzebowałam odpocząć.. dzisiaj wracam do ćwiczeń 🙂
a no i pasowała by dietka.. ale.. jak tu być na diecie jak ja mojemu wszystko na tłusto?:/ a osobno mi się nie chce...
coś trzeba wymyślić:P

Jak tam Majeczka? 🙂

• Mamusia
cześć Słoneczka!!! WIOSNĘ W KOŃCU MAMY!!!!! 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃 🙃
🙃

U nas piękne słońce i cieplutko 🙂 😉

Ja w ten weekend miałam zjazd 🙂 i teraz weekend wolny później 3 podrząd 😉

Szkoda, że żadnej nie ma... uciekam sprzątać 🙂 😘 😘 😘 😘

GoGr napisał(a):
Iwonka ja też mam ciągle 7-8 kg do stracenia...
wczoraj nie ćwiczyłam:/ ale potrzebowałam odpocząć.. dzisiaj wracam do ćwiczeń 🙂
a no i pasowała by dietka.. ale.. jak tu być na diecie jak ja mojemu wszystko na tłusto?:/ a osobno mi się nie chce...
coś trzeba wymyślić:P

Jak tam Majeczka? 🙂

właśnie jak tu być na diecie gdy wszyscy wokoło jedzą pyszności..... 😞
a Majeczka to juz mały łobuz, znudziło jej sie lezenie i domaga się na ręce 😉 na szczęście tylko do tatusia bo to on jej tego nauczył 😁 w ogóle zaczepia i szuka zabawy, ale poza tym to nadal grzeczna, nie płacze mi bez powodu jak niektóre dzieciaczki 😉 wszystko mogę z nią zrobic 😉
oby tak dalej.... 🙂