Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Madziuuu lubisz prasować 🙂 super! ja mam tu jedna pralke naszych i jeszcze jedna pralke dzidzi ciuszków 🙂 także moge podesłac?

ojjj ja wlaśnie wróciłam z fitnessu, i co dobre jestem bardziej po nim pobudzona niz wczesniej 🙂
Młoda spi a ja buszuje po necie 🙂 poczytam Was troszke 😉

dzień dobry Mamusiom i Maluszkom 🙂
dom ogarnięty, ale głowa mi pęka dzisiaj 😞 jeszcze jadę do biedronki ,może kupie Majce jakieś nowe obiadki bo zjada coraz więcej 😉 miałam do Was zajrzeć wieczorem, ale jak położyłam się z Mają tak usnęłyśmy i dopiero w nocy burza mnie obudzila i przeniosłam Majkę do łóżeczka 😉

• Mamusia
czesc dziewczyny, kurcze mam sporo do nadrobienia, nie leniuchowalyscie i sporo sobie popisałyscie ale chyba juz tego nie nadrobie.... 😉
Witam nową koleżankę Klaudię, miło mi poznać.
U nas ok, Natalka ma sie dobrze, kupki wali jak ta lala 🙂 zaczeła robić codziennie. Juz je zupki z mieskiem, tylko przez 3,4 dni dawalam jej zupke z samych jarzynek a potem zaczelam dodawac cielecinki tak troszeczke oczywiscie ale mięcho to mięcho wiec daje jej zeby byla silna babocha 🙂 zaczelam tez eksperymentowac z nowymi jarzynkami np buraczki ale je odrzucam i pora tez bo miala wzdecia, jutro dodam kalaepke tak przez pare dni a potem moze szpinaku. Na deser jada jabłuszko ale nie codziennie bo boje sie zeby znowu rozwolnienia nie miala, wiecie jestem juz uczulona na punkcie kupek 🙂 Zaczelam jej dawac taki superowy probiotyk, najlepszy podobno di-erol, jest drogi ale naprawde polecam.
Co u Was słychac? Natala teraz spi wiec mam chwile dla Was, chociaz powinnam sprzatac ale mi sie nie chce.....

iwonka1 napisał(a):
Iwonko dlaczego nie mozesz malej dawac jabłuszka? cos nie tak z malutką?

Iwonka a nie mówilam że jak Natalka zacznie jeść coś więcej to problem zniknie? 😜 😉 ja nie daję jabłka bo przecież moja robi strasznie luźne kupy i nie wiem co to by było po jabłku....
dziewczyny zrobilam pyszny napoleonek i zapchałam się nim a teraz żałuję, bo juz tak ładnie schudłam i znów zaczynam dużo jeść ...ech 😠 gdzie moja silna wola?

Iwonaa napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

Iwonka a nie mówilam że jak Natalka zacznie jeść coś więcej to problem zniknie? 😜 😉 ja nie daję jabłka bo przecież moja robi strasznie luźne kupy i nie wiem co to by było po jabłku....
dziewczyny zrobilam pyszny napoleonek i zapchałam się nim a teraz żałuję, bo juz tak ładnie schudłam i znów zaczynam dużo jeść ...ech 😠 gdzie moja silna wola?

Iwona prawdopodobnie tam gdzie moja:P też już jej szukałam 😁

magda123 napisał(a):
babolki byłam sobie dzisiaj zrobić tatuaż i co ? nie zrobiłam bo karmie cyckiem 😁 i tusz by wypływał ale jak przestane karmić to sobie zrobie 😁 odstresuje się trochę 😉

a co tam u was?

🤪 Magda jestem w szoku! szalejesz kobito! 😁 osobiście podoba mi się ale u kogoś 😜 😉 😁

GoGr napisał(a):
Iwonaa napisał(a):
iwonka1 napisał(a):

Iwona prawdopodobnie tam gdzie moja:P też już jej szukałam 😁

Gośka musimy wysłać za nimi list gończy 😁

GoGr napisał(a):
NO to wysyłajmy:P
bo ja znów zarastam 😞 przestałam ćwiczyć.. i nie chce mi się wracać//:/ wrrr...

no ja też a było już tak fajnie ,znowu słodycze wzieły górę 😠

iwonka1 napisał(a):
poruszacie temat chudniecia, ja nie cwicze i nie cwiczylam a i tak chudne, tu juz niezle wygladam poza tyłkiem, jest ogromny, kurde poszerzyłam sie i mam nadzieje ze sie zwęze 🙂

biodra zawsze sie rozchodzą po ciąży 😉

iwonka1 napisał(a):
poruszacie temat chudniecia, ja nie cwicze i nie cwiczylam a i tak chudne, tu juz niezle wygladam poza tyłkiem, jest ogromny, kurde poszerzyłam sie i mam nadzieje ze sie zwęze 🙂

zresztą tyłek i nogi to też mój problem a teraz zauważyłam,że nawet oponki się pozbyć trudno, choć nigdy nie miałam problemów z brzuchem