Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No a my poszliśmy jednak na spacerek;p wprawdzie tylko 25-minutowy bo deszcz zaczął padać ale ważne, że całą rodzinką 🙂 i tak połaziliśmy trochę na deszczu bo Kub ma w rowerku daszek więc na niego nie padało 🙂 🙂

Pati jak się czujesz?? 🙂

cześć mamusie przyszłam się przywitać 🙂 mój dzisiiejszy dzień to ciągłe rozjazdy, za chwilę też w drogę...wiec nie nadrobię na razie co tam u Was słychać... 😞 ale spróbuję późnym wieczorem 😉

chciałam Wam tylko napisać ,zę to moje maleństwo to do mnie "puka" tam od dołu... 😁 to by się sprawdzało nawet ,bo jest w położeniu miednicowym 🤨 mam nadzieję,ze się jeszcze odwróci, bo ja chcę rodzić normalnie !!!!!
a to pukanie mnie aż czasem boli.... 😁
dobra lecę bo mnie moi już poganiają ... 😁 😞

buu.. brzuchol mi się na chwilę zaciął.. Gosia ja też jestem tą ciszą przerażona... do tej pory jak miałam czas wpadałam i można było pogadać.. a teraz popatrzeć w monitor i tyle:/

• Mamusia
wiesz tak pomyślałam może mamusie wszystko szykują dla maluszków 🤨 ja musze poprasować poprane mam juz prawie wszystko chce to zrobić niedługo bo coraz gorzej się czuję a nikt tego za mnie nie zrobi muszę sama 😞 idę zrobić małemu jedzenie i wracam za niedługo tak więc nie uciekajcie plisssssssssssssss

W sumie racja.. czas leci w końcu a u naszych mamusi to albo pierwsza dzidzia albo tak jak u maludy po tylu latach..
Ja jeszcze się za nic nie biorę.. powoli zaczynam planować ale jak narazie nawet nie mam gdzie tego układać.. Musimy najpierw pokój Kubie zrobić a potem się wezmę.. w sumie mam wszystko na świeżo bo dopiero co chowałam;p