Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Brzunie 🙂
My dziś czujemy się troche lepiej - już tak nie twardnieje brzuszek. Ale cały czas leżymy i po konsultacji tel z lek. od wczoraj mamy większą dawkę Fenoterolu 😞
Dziewczynki ja robiłam prywatnie to badanie HIV po pierwszej wizycie u gin. po 6 tc.

• Mamusia
Oj Madziu chciałabym chociaż tak się czuć jak dzisiaj i nie lądować już w szpitalu :/
Już 2 tydz. po szpitalu leże w łóżku 😞 Wstaje tylko do łazienki, na badania i to wszystko, nawet jedzonko mama mi przynosi . Już to łóżko mi się nudzi .....

• Mamusia
a teraz brak mi ruchu... kontaktu z ludzmi ...
Madziu - właśnie żeby nie wpaść w takie załamanie, że nic się nie chce tylko płakać...
Dlatego jestem u rodziców - tu ciągle ktoś jest w domu, mam psa, jest podwórko - całkiem lepiej niż u mnie w blokach...

• Mamusia
🙂 Kochana my też wszystko mamy... tylko to chciałam, a była promocja w C&A i za komplecik daliśmy 25 złotych 🙂
A tak to musimy kupić pieluszki i kosmetyki 😉 więcej nie potrzeba... no i nie wiem jakie łóżko dla Dari kupić... może od razu piętrowe...? bo i tak nie sypia nam w łóżeczku bo jest jej za ciasne... a w nocy się rzuca jak nie wiem...

• Mamusia
Madzia moja w łóżeczku też bardzo się rzucała ale kupiliśmy jej łóżko z barierkami i teraz już śpi 🙂 pierwszą noc ją przenosiłam bo głowe miała tam gdzie się wchodzi 😁

Anita na pewno da sobie radę 🙂 bo ja to zawsze sama sobie wolałam wybrać niż potem być nie zadowolona 🙂 🙂