Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
🙂 szczerze mogę Ci poradzić... nie kupuj dużo z każdego rozmiaru... bo części nawet nie zdążysz ubrać dla Maleństwa... 😉 wystarczy po maks 6 ubranek... Daria nie nosiła w ogóle pajaców i śpiochów... najnormalniej w świecie ich nie cierpiała...

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Madziu - ja też wolę zawsze sama sobie wybrać to co chcę - ale zobaczymy może jeszcze będę mogła pojechać na "malutkie zakupki" 😉 Dobrze, że wózek i łóżeczko juz oglądaliśmy razem i mniej więcej jest już decyzja podjęta.
Miłego spacerku 🙂

• Mamusia
no nie ale u mnie się muli "brzuszek"
Maluszek rośnie 🙂 narazie wszystko w porządku .
Ale ostatnio źle się dzieje. Najpierw szpital, teraz leżenie ciągłe w łóżku, leki na te wstrętne skurcze i twardnienie brzuszka - mam nadzieje, że już gorzej nie będzie .....

• Mamusia
Pati mam pytanko. Gdzie w Piotrkowie są sklepy z rzeczami dla Dzieciaczków. Bo ja teraz nie wiem - jestem 2 lata w Warszwie i pewnie sie w P.T. pozmiieniało. Ja teraz muszę leżeć (jestem u mamy) - więc nici z moich duuużych zakupów, ale jak będę u lek. czy na jakiś badaniach to bym mogła gdzieś sobie wejść.

• Mamusia
wiesz ja tak ciuszkow nie kupowałam bo ja to dostawałam ale jest duzo sklepow z ciuszkami a najlepiej jak jest hala we wtorki lub piatki to sa stragany z ciuszkami no i sa tansze niz w sklepach,albo jeszcze w niedziele na stadion tam tez jest duzy wybor dla maluszków 🙂