Skocz do zawartości

LISTOPAD 2010 | Forum o ciąży

anka888

Rekomendowane odpowiedzi

no nie wiem czy ktoś jest bo czekam po kilka minut na odpowiedź 😜
rozpoczęcie roku z wielką satysfakcją,wszystko już na jutro spakowane (zobaczymy jak długo taki entuzjazm będzie gościł u mojej pierwszoklasistki) 😁
najgorsze to wczesne wstawanie...

• Odpowiedzi 16,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• iwonka1

1891

• magda123

3961

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

GoGr napisał(a):
Kurde wiecie co.. miałam dzisiaj zgagę! najprawdziwszą na świecie chyba;p;p no ale wypiłam 2 zimne actimele i przeszła od razu;p;p

kurcze ja dopiero napisałam o braku zgagi i wywołałam wilka z lasu, właśnie się odezwała 😠

• Mamusia
Hej 🙂 mój cudny plan na wieczór zniszczył sąsiad... udało mi się poleżeć w wannie, ale... z Darią bo idiota co chwila wierci... 😠 teraz nie wiem o której mi zaśnie a ja nie mam sił nawet próbować jej usypiać 😠 🥴 i gdyby to było tylko dziś to jeszcze można byłoby przymknąć oko... ale koleś tak robi już bity miesiąc... 😠
Ale dzięki Bogu jest Daria 😉 właśnie podeszła i dała mi buziaka w brzuszek 😉

hejka moje panie śpicie już? u mnie dzisiaj jest problem z netem chodzi sam jak chce, to chyba przez ten silny wiatr, bo mam radiówkę ... 🤨
Gosia nie obrażaj się ja też jak już jestem bo wyklikam kilka postów sama do siebie 😁 i co mam zrobić że nie mogę na Was trafić? 😜 😉 a jeszcze trochę i będziemy mieć jeszcze mniej czasu na pisanie... 😜 dlatego starajmy się dziewczyny by codziennie napisać choć w kilku słowach co u nas... 😉
powiem Wam tak szczerze że już teraz tak mnie te zalecenia lekarza rozpróżniaczyły,że czasem wolę poleżeć niż siedzieć przy kompie 😜 😁 chyba już jestem za stara bo ta ciąża mnie bardziej męczy.... 😁 z Amelką mogłam góry przenosić do samego końca....

• Mamusia
Cześć mamusie listopadowe 🙂

Ja jestem mamą ze stycznia 2010. Pozwoliłam sobie wejść na Wasz wątek ponieważ mam do sprzedania w idealnym stanie gondolę Navetta XL do wózków Peg Perego - może akurat ktoraś z Was potrzebuje 🙂
Wstawiam linka do strony allegro:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1214612025

mam też do sprzedania NOWIUSIEŃKIE bodziaki Carters-a sprowadzone z USA. Cena 1szt = 13,99 (przy wiekszych ilościach możemy rozmawiac o małym rabacie 😉 ). Jakość nieporownywalna z polskimi wyrobami. Kolorki trwałe, po praniu bodziak sie nie rozciaga.
Wklejam przykładowe wzory dla chłopców i dziewczynek. Rozmiary 3m,6m,9m,12m.

CHŁOPCY :

DZIEWCZYNKI:

Jakby któraś z Was była zainteresowana to proszę o kontakt :
[email protected]
Możliwy odbiór osobisty w Krakowie 🙂

Pozdrawiam was serdecznie i życzę spokojnej nocki 😘

Cześć brzuchy!! 😉
No i za długo dzisiaj spałam;p głowa mi z rana pęka. a Kub się nawet raz nie obudził;p;p
oglądamy właśnie bajki na mini mini 😉
A zapomniałam Wam wczoraj napisać.. jestem już prawie 12 kg do przodu 😞

No my na spanie musimy poczekać jeszcze tak do 12... bo tak się Kuba zawsze zawsze kładzie 😉
teraz sobie drań uwidział, że będzie siadać na krzesłach koło stołu w kuchni i ryje tam ten tyłek;p lecę go ratować 😁

Czy jakieś przedszkole nie przyjęłoby dzisiaj mojego dziecka?? bo jest taki nieznośny, że szok... a ja bym najchętniej rozłożyła się dzisiaj w łóżku i w ogóle nie wstawała..
Drze się pieron na mnie, że przy kompie siedzę.. bajki się mu znudziły

• Mamusia
hahaha stesknił się za tobą 🙂 a ty mu sie dziwisz moja jest w przedszkolu a ja myśle czy nie placze albo jest grzeczna 😜 przejeba... sprawa 😉 wczoraj na rozpoczęciu roku byl chłopczyk który płakal bo nie widział swojej mamy 😉a dzisiaj zachodzę a on znowu płacze 😉 jak tak dalej pójdzie to i moja zacznie plakać 😞 i z przedszkola nici 😉

Gocha swojego to daj do żłobka a nie do przedszkola by nauczył opiekunki co to znaczy mieć zły humor 😁 one by skakały koło niego jak jakiegoś księcia 🙂

• Mamusia
Emilia jeśli tobie nie da zwolnienia idz ze swoim i niech on się odezwie 🙂 a ty się zastanów czy na pewno chcesz przygarnąć Kubusia 😜 bo to ,że odchowany to nie znaczy że od swojej mamusi kochanej odejdzie 😜
dzisiaj stwierdziłam ,że ja na przedszkolankę bym się nie nadała 😁 chyba bym rozniosla to przedszkole 😜